Israël’s ambassadeur in Berlijn krijgt dagelijks 20 haatbrieven +video

jodenhaat-berlijn

“Jude, Jude, feiges Schwein. Komm heraus und kämpf allein.“ – „Hamas, Hamas, Juden ins Gas.“ – „Scheiß Juden, wir kriegen euch!“ Wat horen we hier? Zijn we in nazi-Duitsland 1934? Nee hoor. Deze woorden werden op een demonstratie in het Duitsland van 2014 geroepen. En het wordt er niet beter op, integendeel.

Yakov Hadas-Handelsmans, Israël’s ambassadeur aan Duitsland in Berlijn, is enkele dagen geleden naar buiten gekomen met een video (zie onderaan) van de Berliner Morgenpost waarin de ambassadeur enkele haatbrieven voorleest. Het blijkt dat de Israëlische ambassade in Berlijn dagelijks 20 van dergelijke haatbrieven krijgt toegezonden.

Onder het mom van Israëlkritiek worden hem de goorste antisemitische scheldwoorden toegezonden. Alleen al het feit dat die antisemitische troep in de brievenbus van de Israëlische ambassade belandt, is een bewijs dat er echt wel meer aan de hand is dan loutere haat jegens Israël en/of het beleid.

Enkele voorbeelden van zogeheten Israëlkritiek [?!!]:

“De Joden melken de Holocaust uit en zijn te lui om te werken.”

“Israël, jullie zijn moordenaars en iedereen haat jullie. Moge God u en uw families straffen.”

“Ik ben erg blij dat Adolf Hitler jullie massaal heeft vernietigd hier in Duitsland, verdommese Joden.”

“De mensheid zal in vrede leven vanaf het ogenblik dat de Joodse ratten begraven zijn.”

Ambassadeur Hadas-Handelsmans vertelde dat sinds het recente zomeroffensief, Operation Protective Edge, “en de gewelddadige protesten [tegen de oorlog], het de spuigaten is beginnen uitlopen. En het is blijven doorgaan zoals we hebben gezien in Europa en de aanslagen in Parijs en Kopenhagen tegen Joden.”

De Duitse regering en de pers hebben hiertegen fel gereageerd, maar sommigen “gebruiken de vrijheid van meningsuiting om hun antisemitischeopinies te propageren,” zei de ambassadeur en hij vervolgde: “Kritiek op Israël is geen echte kritiek, het is een dekmantel voor iets dat veel dieper zit en dat is antisemitisme.”

Der israelische Botschafter liest Hassbriefe vor