Palestijnse Islamitische Jihad ‘plant bomen’ voor gesneuvelde terroristen [in beeld]

boom-PIJ01Rafah, 21 februari 2015. Jihadisten planten een boompje in Gaza. Links op het plaatje houden twee terroristen van de Islamitische Jihad het jonge olijfboompje onder schot, want het is niet de eerste boom die de benen neemt in het zicht van de terreur. 😉

De Al-Aqsa Martelaren Brigades, het doodseskader van de Palestijnse terreurorganisatie Islamitische Jihad (PIJ) is, als onderdeel van de media oorlog tegen Israël, een nieuwe propagandacampagne begonnen met als thema “plant een olijfboom voor een martelaar.”

De campagne heeft zich duidelijk geïnspireerd op de Joodse en Israëlische traditie om in Israël een boom te planten naar aanleiding van bijzondere gebeurtenissen zoals een Bar Mitzwah, een Joods huwelijk enz. met het doel leven te creëeren in de bodem van de Joodse staat. De Jihadisten boven en onder onderhouden enkel de doodscultus van hun martelaren terroristen.

boom-PIJ03

Zoals op de bijgevoegde plaatjes is te zien, richten de Brigadisten van de PIJ zich met het cultiveren van de martelarenstatus  in het bijzonder tot de Palestijnse jeugd om zich aan te sluiten bij de groep en de wapens op te nemen tegen de Joodse staat.

De Rafah Brigade in het zuiden van Gaza beet gisteren zaterdag 21 februari 2015 de spits af en vergezeld van een peloton fotografen en cameramensen werden de eerste bomen geplant met toevoeging van een bordje met een foto en naam van de gesneuvelde martelaar terrorist. Meer plaatjes hier op de website van de PIJ.

boom-PIJ02

boom-PIJ04

boom-PIJ05