Saoedische moslimgeleerde ‘bewijst’ dat de aarde stil staat en de zon erom heen draait +video

hersenenBandar Al-Khaybari: “Maar wij moslims hebben ook theorieën en hersenen.

Niemand die twijfelt dat moslims ook hersenen hebben, maar de ene heeft er duidelijk al wat meer dan de andere. Bandar Al-Khaybari, een moslimpredikant aan het Saoedi-Arabische ministerie voor Islamitische Zaken in Al-Madina, beweert dat de aarde stilstaat en niet rondom zijn as draait maar daarentegen de zon rondom de aarde draait.

“Het staat allemaal in de Koran beschreven,” vertelde hij doodleuk aan het talrijk opgekomen publiek. “De Amerikanen beweren dat ze op de maan zijn geland en wij moeten dat dan maar geloven. Iedereen weet dat dit een fictie is en in Hollywood geproduceerd,” beweerde hij.

Tussen 28 en 31 januari 2015 hield deze predikant een reeks voordrachten in het emiraat van Sharjah. Deze lezingen werden nadien op het internet geplaatst en door Memri.org van Engelstalige ondertiteling voorzien.