Islamitische Staat bedreigt België: ‘Laat Fouad Belkacem vrij of de grond zal daveren!’

fouadSharia4Belgium leider Fouad Belkacem, alias de ‘Zot van Borgerocco’, hoeft wellicht nog maar twee jaar achter de tralies te zitten en da’s nie om te lachen… 😦

Op woensdag 11 februari 2015 werden enkele leiders en meelopers van de Belgische afdeling van ISIS/ISIL, de salafistische jihad Sharia4Belgium, veroordeelt tot vrij lichte straffen voor hun aandeel in het recruteren of voor het deelnemen van Belgische jihadisten voor de strijd van Islamitische Staat (ISIS/ISIL) in Syrië en Irak.

De Antwerpse rechtbank formuleerde het kort en duidelijk als volgt:

“Sharia4Belgium is zonder twijfel een terroristische groepering, die moslimjongeren indoctrineerde en klaarstoomde voor de gewapende strijd in Syrië. Zowel het vertrek van de jongeren, als hun aankomst in Syrië was georganiseerd door Sharia4Belgium, dat zichzelf zo inschakelde in de strijd. Het doel was het ontwrichten van de staat en het invoeren van de sharia [in België].”

Leider van Sharia4Belgium Abu Imran, nom de guerre van de 32-jarige Fouad Belkacem uit Borgerhout (Antwerpen), kreeg nauwelijks 12 jaar opsluiting aangemeten en komt, mits aftrek van zijn voorarrest (hij zit sinds begin juni 2012 onafgebroken in een Antwerpse cel), reeds binnen twee jaar in aanmerking voor vervroegde vrijlating. Zelfs de teruggekeerde Syriëstrijder Jejoen Bontinck moet niet eens de cel in. Kortom: al bij al veel tumult en veel geld uitgegeven aan een proces dat ruim vier maanden in beslag nam en eindigde in een anticlimax.

Toch zien islamistische extremisten van over de hele wereld de uitspraak met lede ogen aan, berichtte Clint.be gisteren 12 februari. Het regent steunbetuigingen en liefdesbrieven gericht aan Fouad op de sociale media. Ook in het kalifaat Islamitische Staat heeft men het Belgische proces tegen Sharia4Belgium van nabij gevolgd, maar dat Fouad Belkacem zelfs maar voor een paar jaar in een Antwerpse cel zit opgesloten, vinden ze daar niet leuk.

William Hasmo ClinicDe Britse IS-strijder Abu Abdullah al-Britani, nom de guerre van de 23-jarige William Hasmo Clinic (plaatje rechts), waarvan eerder werd bericht dat hij was gesneuveld in de strijd, maar nog steeds springlevend blijkt te zijn, was boos.

Abdullah al-Britani, die reeds langere tijd bekend staat als een invloedrijke, gevaarlijke zot, uitte gisteren echter wel zeer straffe taal, tegen de Belgische sufferds en angsthazen:

“België heeft nog maar eens bewezen dat het een doel wil zijn voor onze heilige oorlog. Laat Abu Imran vrij of we zullen de grond onder jullie voeten laten daveren. Onze broeders staan klaar om toe te slaan. Jullie natie zal geen rust en vrede meer kennen, zelfs niet meer in jullie eigen huizen. De Belgische regering moet Abu Imran vrijlaten.”

Legerbewaking: 317.440 euro per week
Dat zullen ze niet graag horen in België en vooral in de Joodse gemeenschappen van Brussel en Antwerpen, waar Alarmfase Drie nogmaals werd verlengd. Het debat over de bewaking van Joodse doelwitten in Antwerpen loopt nog steeds verder. Volgens burgemeester Bart De Wever worden die geraamd op 98 plaatsen [!] verspreid over de halve stad. Een ondoenlijke opdracht. Desondanks houden ook vandaag nog steeds Belgische paracommando’s een oogje in het zeil in de Sinjorenstad.

Nagenoeg iedereen is het erover eens dat die zogenaamde extra ‘beveiliging’ door het Leger eerder symbolisch is, bedoeld om de angst bij de Joodse bevolking wat te temperen. Een afdoende beveiliging is zowel op korte als op langere termijn nagenoeg onmogelijk en onbetaalbaar. Volgens minister Jambon (N-Va) werden de variabele kosten voor de eerste twee weken van inzet van militairen (periode 17 tot 30 januari) geraamd op 634.885 euro. “Daarvan gaat 515.905 euro naar personeel en 118.940 euro naar werking, dus de inzet van middelen en materieel,” aldus de minister.

Ca. 315.000 euro per week uitgeven aan extra bewaking die verre van toereikend is, vormt een zware belasting voor alle burgers. Dàt zouden zelfs de Antwerpse Joden moeten beseffen. Tenzij we alle Antwerpse en Brusselse Joden zouden opsluiten in afgegrendelde getto’s en de sleutels van de inkompoorten ervan in de Schelde zouden gooien. Net zoals dat tijdens de Middeleeuwen het geval was. En wie mijmert nog terug naar die verschrikkelijke tijden, tenzij de jihadisten van IS en Sharia4Belgium zélf dan? 😦

Jihadisten van ISIS/ISIL betogen voor vrijlating van Abu Imran, aka Fouad Belkacem

free-abu

door Brabosh.com

3 gedachtes over “Islamitische Staat bedreigt België: ‘Laat Fouad Belkacem vrij of de grond zal daveren!’

  1. Als de Belgische regering zich druk maakt over de beveiligingskosten van de Joodse burgers, zet dan de veroorzakers van deze onveiligheid het land uit !!! Dat schilt aanmerkelijk in de kosten !!

    Geliked door 1 persoon

  2. Of sluit ze levenslang op, de doodstraf is eigenlijk nog beter!
    Zijn we voorgoed van dat tuig verlost!

    Like

Reacties zijn gesloten.