Goed nieuws! Joden zijn geen apen en varkens, enkel hun voorouders waren dat +video

morsi-pigsVoormalig Egyptisch president Mohamed Morsi van de Moslim Broederschap op de Libanese Al-Quds TV op 23 september 2010 over de Joden: “Ofwel [accepteer je] alles wat de Zionisten willen of anders is het oorlog. Dit is wat de bezetters van het land van Palestina weten, deze bloedzuigers die de Palestijnen aanvallen, deze oorlogszuchtigen, die afstammelingen van apen en varkens…” [bron]

In de korte periode dat Morsi president was zal hij zich wel hoeden om deze uitspraak te herhalen. Maar had hij gelijk met zijn antisemitisch gekrijs? Niet volgens de Algerijnse geestelijke leider imam Chemseddine el Djazairi, die in een uitzending van 8 februari 2015 op Ennahar TV er het volgende over zei:

“Een kijker vroeg me: Wat is uw mening omtrent het algemeen aanvaarde geloof dat tegenwoordige Joden voortgekomen zijn uit het zaad van diegenen die werden getransformeerd tot apen en varkens?

varkenDit geloof is niet waar. Tegenwoordige Joden zijn ontsproten uit het zaad van Adam, niet uit dat van apen en varkens, omdat de lijn van diegenen die zijn getransformeerd in apen en varkens werd afgebroken.
[…]
Een Jood die zoveel rebelleerde tegen God dat hij aldus transformeerde, hoe kan dit nu de schuld zijn van zijn kinderen en kleinkinderen?

Misschien dat hun afstammelingen zich wel zullen bekeren tot Islam en weten dat er geen andere God is dan Allah. Dit is in overeenstemming met de islamitische wet alsook met de logica. Degenen die werden omgevormd zijn uitgestorven. Zij bestaan niet meer.
[…]
Deze transformatie is wel waar. Sommige naties werden door Allah getransformeerd in apen en varkens. Hoewel zij geen nakomelingen hebben. Begrijp je’t nu?”

Goed om weten. Dat is tenminste heldere taal. Knor knor knorrepot!! 🙂

Algerian Cleric Chemseddine el Djazairi:
“The Jews Are Not Descendants of Apes and Pigs”