Islamisme in Al-Belgiki: Belgen plegen massaal zelfmoord [Giulio Meotti]

HANIEFIDe 33-jarige Antwerpse ISIS strijder Hicham Chaïb uit Borgerhout, nom de guerre ‘Abu Haniefa al-Belgiki‘, was één van de leiders van Shariah4Belgium vooraleer hij naar Syrië trok voor de jihad tegen Joden, andere niet-moslims en ‘slechte’ moslims. Voordien was hij lijfwacht van Sharia4Belgium-frontman Fouad Belkacem tot deze in de cel belandde. Intussen is Abu Haniefa opgeklommen tot een van de absolute topmannen van Islamitische Staat (ISIS). Volgens de krant Het Belang van Limburg van 25 januari 2015 is  Abu Haniefa de nummer 1 van de religieuze politie in Raqqa, de stad in Syrië die ISIS beschouwt als de hoofdstad van het kalifaat. Vandaag, 11 februari 2015 werd Haniefa bij verstek veroordeeld tot 15 jaar effectieve gevangenisstraf. Als hij ooit terug naar België komt kan hij recht naar de cel. Allahu Akhbar!

België heeft per hoofd van de bevolking het hoogste aantal islamitische terroristen die naar Syrië en Irak zijn gaan vechten dan enig ander Europees land. Brussel is de hoofdstad van de Heilige Oorlog, alsmede van de Europese Unie. De eerste Europese burger om te sterven op de slagvelden van jihad was de 38-jarige Muriel Degauque (plaatje rechts), een Belgische katholiek meisje. Oorspronkelijk uit Charleroi, bekeerde zij zich tot de Islam, veranderde haar naam naar Myriam en stierf in 2005 in de buurt van Bagdad als een menselijke bom.

Groetjes uit Belgistan
Twee dagen vóór de aanslagen 11 september (9/11) waren twee Tunesiërs aangeworven in België erin geslaagd om de Afghaanse commandant Massoud te doden, vijand van al-Qaeda en de Taliban. En de terreurcel achter de aanslagen in Madrid van 2004 kwamen uit de stad Maaseik. Hoe is Maaseik, de stad van de christelijke schilder Van Eyck, het centrum kunnen worden van het islamitische terrorisme in Europa? Ze noemen het ‘Belgistan’, het is de trieste evolutie van een rijk, verveeld en sceptisch land, een wereld van cafés, theaters, gemeentelijke clubs, wijn, geestige gesprekken, beiaarden, bibliotheken, welvarende coöperaties.

muriel-newspaperKamikaze Muriel Degauque blies zichzelf op nabij Bagdad

Brussel was bestemd om zoals Londen, Parijs of Athene, de plaats bij uitstek te worden van Europa’s nationale fusie. Homo Belgicus had het hoogste voorbeeld moeten worden van de synthese van de Europese everyman. Echter, het land is ziek. België is niet enkel recordhouder voor jihadisten in Europa, maar ook het Europese land met het hoogste aantal zelfmoorden. De meest beruchte zelfmoord is de Nobelprijswinnaar in de geneeskunde, Christian de Duve, die twee jaar geleden zelfmoord pleegde in het aanzicht van zijn vier kinderen.

Zes zelfmoorden per dag. Met een zelfmoord aantal geschat op meer dan 20 per 100.000 inwoners, breekt België alle records in West-Europa. Het wereldgemiddelde is 14,5 per 100.000 inwoners. Zelfmoord is inderdaad de eerste oorzaak van sterfte onder Belgen tussen 25-44 en de tweede belangrijkste oorzaak, na verkeersongevallen, tussen 15-24.

De tragische statistiek zou nog toenemen als we de duizenden doden er zouden bijtellen die onder de wet op de euthanasie, met zes doden per dag plaatsvinden. België is ook de plek van de eerste ‘supermarkt van de dood.’ In Flémalle, een Belgische stad niet ver van Luik. De grafstenen? In de vierde rij. De kronen? In de juiste hoek. De doodskisten? Aan de linkerkant.

Brussel, hoofdstad van de ongelovigen
Een land dat wordt gedomineerd door nihilisme, waar de Islam al de eerste godsdienst is. In de scholen van de hoofdstad van Europa, heeft het onderwijs in de islamitische godsdienst reeds dat van studenten van het katholieke geloof overschreden. Een volledige 43 procent heeft zich toegelegd op de studie van de Islam en hetzelfde cijfer bedroeg 41,4 in middelbare scholen; 27,9% volgen cursussen van ‘seculiere ethiek’ (atheïsme), en slechts 23,3 procent hebben gekozen voor studies in het katholieke geloof.

kerk217de eeuwse Brusselse katholieke kerk Notre-Dame de Bon Secours thans Islam (bemerk groene doek)

Nu al is in Brussel, één op de drie mensen moslim, de meest voorkomende naam is Mohammed en tegen het jaar 2035 zal deze een stad zijn met een moslimmeerderheid. De grote momenten van het leven, zoals doopsels, huwelijken en begrafenissen in België zijn niet langer gebonden tot het christendom, en dat in een land waarvan symbolen lange tijd de kathedraal van Antwerpen zijn geweest, de St. Hubertus hond en de Universiteit van Leuven (opgericht door Paus Martinus V). In Brussel zijn vandaag slechts 7,2% van de huwelijken katholiek, slechts 14,8 procent van de kinderen laten zich dopen en slechts 22,6 procent van de begrafenissen worden op katholieke uitgevoerd. Het is het einde van het katholicisme.

Onlangs besloten de Belgische autoriteiten dat de feestdagen van de Europese cultuur, zoals de Dag van Allerheiligen, Kerstmis en Pasen, moest worden vervangen door het meer neutrale ‘herfstvakantie’, ‘wintervakantie’ en ‘lentepauze’. En twee jaar geleden, maakte de nieuwe geseculariseerde kerstboom zijn debuut, een symbool van een land dat doorzichtig en zielloos is geworden. Een kerstboom van staal, verlichting en video projecties.

Tezelfdertijd heeft België de meest radicale vorm van multiculturalisme aangenomen die Europa ooit heeft gekend. In 1974 erkend de Belgische regering officieel de islamitische godsdienst. Het eerste resultaat van deze erkenning was de goedkeuring, in 1975, van de opneming van de islamitische godsdienst in het leerprogramma.

Bekeerdrift
Moslims in België zijn voor 75 procent fundamentalist. “Een geradicaliseerde jeugd, die westerse waarden verwerpt,” schreef de Vlaamse journalist Hind Fraihi: “In Brussel zijn er eilanden zoals Molenbeek, waar het nog moeilijk wordt te geloven dat dit België is.”

islam-jesus-is-the-slaveProselitisme, bloeit ondertussen. Het totale aantal Belgen dat zich bekeerde tot de Islam wordt geschat op 20.000. In de rechtbanken interfereert de sharia ongemerkt in beslissingen van rechters en in Antwerpen zetelt de eerste rechter die als wetgever die optreedt conform de islamitische wet een feit. Openbare scholen distribueren ook halal maaltijden.

In de afgelopen jaren zijn veel vrouwen in Brussel verdwenen en weer verschenen bedekt door hun volledige sluiers. Op een steenworp afstand van de Europese instellingen, prediken imams tegen Brussel, de “hoofdstad van de ongelovigen.”

De Joden liggen overal onder vuur. Vele kerken lijken van buiten hetzelfde gebleken. Maar veel van hen zijn van binnen omgeturnd tot moskeeën, zoals de kerk Notre-Dame de Bon Secours. In een kerk in Brugge wordt het ‘Heilig Bloed’ bewaard, dat een graaf van Vlaanderen na de kruistochten meebracht uit Palestina. Maar het ‘wonder van het vloeibaar worden’, vertellen de stadsgidsen, zal voor meerdere eeuwen niet meer plaatsvinden. Het is compleet opgedroogd. Het symbool van een verdroogd en verloren Europa.

door Giulio Meotti


in een vertaling van Brabosh.com naar een artikel op Arutz Sheva van 9 februari 2015

met dank aan Tiki S. voor de hint: “Is het zo erg?” Ja Tiki, zo erg is het. 😦

Gerelateerd:

 1. Nieuwsblad:
  ♦ Belgen slikken 50 procent meer antidepressiva dan in 2004 van 4 oktober 2014 [lezen]
 2. Goed Gevoel.be:
  ♦ Helft Belgen gebruikt medicatie van 22 juni 2010 [lezen]
 3. Gazet van Antwerpen:
  ♦ Een op vijf Belgen dacht in 2011 aan zelfmoord van 27 januari 2012 [lezen]

meotti-boekDe auteur Giulio Meotti, een Italiaanse journalist verbonden aan het dagblad Il Foglio, schrijft een twee-wekelijkse kolom voor Arutz Sheva. Zijn artikels verschijnen om de regelmaat in verscheidene publicaties zoals The Wall Street Journal, Frontpage, Commentary e.a.

Hij is de auteur van het bekende boek “A New Shoah” (2008), waarin een onderzoek werd gedaan naar de persoonlijke verhalen van Israël’s slachtoffers van de terreur, gepubliceerd bij uitgeverij Encounter. Onlangs publiceerde hij een nieuw boek omtrent het Vaticaan en Israël onder de titel “The Vatican Against Israel: J’accuse” (2013) uitgebracht bij Mantua Books. Lees hier een interview met de auteur omtrent zijn laatste boek.

2 gedachtes over “Islamisme in Al-Belgiki: Belgen plegen massaal zelfmoord [Giulio Meotti]

 1. Tsja, een land wat door de Katholieke kerk en de Islam gedomineerd wordt, lijkt me ook geen prettig land om in te leven. Dan zijn die zelfmoorden wel begrijpelijk. Hoewel ik er dan voor zou kiezen om te gaan emigreren.
  In Nederland echter, waar de Katholieke kerk relatief klein gebleven is (uitgezonderd Brabant en Limburg, wat beter aan Belgie gegeven zou moeten worden) en we nog een relatief sterke pro-Israelkerk en anti-Islambeweging(PVV) hebben is het nog relatief goed leven, ook voor onze Joodse medebewoners.

  Like

Reacties zijn gesloten.