Engeland: Moslimbende slaat Orthodoxe Jood in elkaar want ‘het was om Palestina mijnheer’

facebook-muslims-beat-jewFrankrijk in Bobigny, Seine-Saint-Denis (voorstad van Parijs), op 25 juli 2014. Een bende van vijftien Franse moslimjongeren schoppen een Frans-Joodse man in elkaar. Zo te merken hebben ze er zichtbaar plezier in. De man zakte in elkaar op de grond maar de jongeren wisten niet van ophouden. Achteraf was de uitleg van de moslimbende dat het was  ‘uit protest tegen het conflict in Palestina’. Wie gelooft die mannen nog? [artikel en foto bron]

Het argument “’t was om Palestina” als excuus om een Jood in elkaar te slaan of te doden, lijkt steeds populairder te worden onder moslimjongeren en bovendien blijkt het onder de bevolking steeds meer algemeen aanvaard te worden om alzo daden van antisemitisme te vergoelijken en verschoonbaar te maken. Een verontrustende ontwikkeling. “Was ’t om Palestina, jongen? Okee, dan we begrijpen het. Scheer je weg…” 😦

De Britse krant The Daily Mail bracht gisteren 26 januari ’14 het verhaal uit van enkele jonge ‘onderdrukte moslims die zichtbaar leden onder islamofobie‘ hun frustratie dringend kwijt moesten en vandaar spontaan – en hier gaan we weer – op straat een 41-jarige orthodoxe Jood in elkaar ramden. De feiten dateren van 18 januari 2015.

Onder de titel ‘I’m going to go Jew bashing’: What teenage thug texted friend before Muslim thugs beat up Orthodox Jewish man ‘in protest against conflict in Palestine’, volgt hieronder een verslag van het bewuste incident:

“Een orthodoxe Jood werd in elkaar geslagen door een bende tieners die beweerden dat de aanslag een protest was ‘omtrent Palestina en de Joodse gemeenschap’, klonk het op de rechtbank. Balawal Sultan, 18 j., Kesa Malik, 19 j., Hassnain Aliamin, 18 j. en een 17-jarige jongen, waren alle afkomstig uit Newcastle-upon-Tyne, en bekenden dat zij het 41-jarige slachtoffer hadden aangevallen in het nabijgelegen Gateshead.

Sultan, die eerder via sms een tekstbericht had rondgezonden met de boodschap dat hij was ‘going Jew bashing’ (een Jood in elkaar slaan), zat samen met zijn kompanen in een camionette op uitkijk te wachten op een slachtoffer en besprongen een voorbij wandelende Joodse man die op weg naar huis was en naar zijn gezin.

Het slachtoffer schreeuwde het uit van angst toen de bende hem opjoeg doorheen de straten, stukken hout en stenen naar hem gooiden, vooraleer ze zijn benen onderuit schopten, hem omringden en verder in elkaar ranselden. Een van de bendeleden dreigde hem tegen het hoofd te stampen toen het slachtoffer werd gered door een vriend.

De aanvallers beweerden dat zij enkel in het gebied waren om te kijken naar een nieuwe moskee, maar een van hen gaf toe dat de aanval gepland was en gemotiveerd werd door het dispuut tussen Israël en Palestina. De avond voor de aanslag had Sultan nog een tekstbericht verzonden zeggende “I’m going to go Jew bashing. Haha” [In ga een Jood in elkaar slaan. Ha ha.]

Uren later, kort na middernaacht op 18 juli ’14, maakten hij en zijn kompanen zich op om de bedreiging waar te maken. Terwijl Malik achter het stuur zat, keken de anderen uit naar een slachtoffer. De man, die zij aanvielen was net in een Joodse studiezaal geweest en was op weg naar huis.

Bridie Smurthwaite, de openbare aanklager, zei: “De verdachten zijn met voorbedachte rade het gebied van Gateshead binnengegaan waar leden van de Joodse gemeenschap woonden met de specifieke bedoeling iemand van die gemeenschap onder handen te nemen. De Kroon stelt dat het slachtoffer werd geviseerd omdat hij uiterlijk typische Joodse kenmerken droeg, een zwart pak, wit hemd en een zwarte hoed.”

Die arme, arme moslims toch. Zooo hard moeten vechten tegen islamofobie en Israëlische agressie! Ze waren zo radeloos dat zij gedwongen werden om hun aanval van tevoren te plannen, naar een andere wijk te reizen op mijl afstand om willekeurig een Jood-met-zwarte-hoed eruit te pikken en niet in staat bleken om zich zelf te weerhouden om de eerste de beste Jood in elkaar te slaan die ze tegen kwamen.

Maar het kan niet eenvoudig Jodenhaat zijn, nee, onmogelijk. Zij ‘bekenden’ dat ze werden gemotiveerd door de Israëlische acties, en dat het helemaal niets te maken had met Joden haten, natuurlijk niet. Ze kunnen onmogelijk beschouwd worden als antisemitisch en geef toe: hoe durft iemand hen te beschuldigen van die afschuwelijke eigenschap in plaats van zich te concentreren op de echte problemen die natuurlijk de kolonisten zijn en hasbara en Likoed en alle andere zoekwoorden die zij vooraf van buiten hebben geleerd voor het geval ze gepakt zouden worden en die moeten bewijzen dat het heel diep van binnen helemaal niets te maken heeft met de Joden an sich.

attackOp 20 maart 2014 werd in Parijs de 59-jarige Joodse onderwijzer David [..] zonder aanleiding in elkaar getimmerd door drie noord-afrikaanse maghrebijnen toen hij een kosjer restaurant verliet. Met een stift tekenden ze een hakenkruis op zijn borst.

Echt, we zouden medelijden moeten voelen met die arme onderdrukte moslims, die worden gedwongen om in bendes rond te dolen om de eerste Jood die ze zoeken aan te vallen. Ze zijn zo radeloos over wat er gebeurt met hun mede-gelovigen in Khan Younis of elders (hoewel niet in Aleppo of Sanaa of Bagdad.)

Ze worden niet gemotiveerd door haat, bijlange niet: het is enkel politiek! Iedereen die iets anders suggereert is waarschijnlijk een islamofoob. Schande dat u zoiets durft te denken. Ze zijn gewoon bang, die arme schatjes!

Het zijn de ‘Zionisten’ van Gateshead en Golders Green die de macht hebben en het geld en de invloed. Zij zijn degenen die hooghartig rondlopen met hun zwarte Zionistische hoeden en Zionistische baarden en zonder vrees zijn wanneer zij naar hun zwaar versterkte Zionistische synagogen en Zionistische scholen trekken.

Het beste bewijs is dat ze niet eens de behoefte voelen om in bendes moslims aan te vallen. Ik ben verbaasd dat ik zelfs deze logica nog aan u moet uitleggen, het is toch zo overduidelijk.

door blogger Elder of Ziyon [bron]

in een vrije vertaling van Brabosh.com

8 gedachtes over “Engeland: Moslimbende slaat Orthodoxe Jood in elkaar want ‘het was om Palestina mijnheer’

 1. Vandaag in De Morgen -altijd op de eerste rij- een reuzengrote titel op de frontpagina en een vol blad binnenin over hoe zeer de moslims lijden onder gestegen vijandigheid. Ik heb de moed niet opgebracht om geheel het zielige en tranenplengende artikel te lezen. De orwelliaanse gedachtenkronkels die de daders omvormen tot slachtoffers zijn hallucinant

  Like

 2. Onze reguliere pers vermeldt dit soort van aanvallen op Joden niet. Maar deze morgen op het eerste blad in De Morgen en verder op een heel blad binnenin: over aanvallen op moslims die zouden erger en erger worden. Het vergt een soort van orwelliaanse gedachtenkronkels om de daders om te vormen tot slachtoffers, maar onze journalistieke schrijvelaars hebben daarmee geen enkele moeite.

  Like

 3. Een meer juiste vertaling van Genesis 12:3a zou zijn: “Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u bespot (kalal) zal Ik vermorzelen (arar).” Maar kom daar maar eens mee aan vandaag de dag in de religieus correcte kerk.

  Like

 4. Dit heeft TOTAAL niets meer met Jodenhaat/antisemitisme te maken……men is er gewoon op uit om “iemand ” in elkaar te slaan. En dan alleen met een groep , want ALLEEN durven deze “helden” helemaal NIETS. Verder zie ik op de foto OVERDUIDELIJK dat de groep bestaat uit nogal wat enorm donkere Moslims en Noord Afrikaanse smoelwerken …….WAT hebben die nu met Palestina (een land wat niet eens behoort te bestaan , daar ze hun “grond” in JORDANIE hebben) te maken ??? Voor zover ik weet , zijn er in Palestina GEEN (Noord)-Afrikaanse PALESTIJNEN …die bestaan niet eens …dus WELK recht hebben die kloothufters hier van spreken ? HELEMAAL geen enkel recht.

  Like

 5. Deut 30v6-7 http://www.mechon-mamre.org/p/pt/pt0530.htm
  ו וּמָל יְהוָה אֱלֹהֶיךָ אֶת-לְבָבְךָ, וְאֶת-לְבַב זַרְעֶךָ: לְאַהֲבָה אֶת-יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, בְּכָל-לְבָבְךָ וּבְכָל-נַפְשְׁךָ–לְמַעַן חַיֶּיךָ.
  ז וְנָתַן יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, אֵת כָּל-הָאָלוֹת הָאֵלֶּה, עַל-אֹיְבֶיךָ וְעַל-שֹׂנְאֶיךָ, אֲשֶׁר רְדָפוּךָ.
  כָּל-הָאָלוֹת הָאֵלֶּה ‘al deze vervloekingen’ betekent, dat naar hun [persoonlijke]daden vergolden zal worden. Zelfs hun rechtspraak zal doorgelicht worden.
  אֵלָה [uitspr. ala] enkelvoud van אָלוֹת en betekent vloek of eed, afgeleid van het werkwoord vloeken of in een andere context: ‘eed zweren’.

  אַלָּה uitspraak is: alla betekent, volgens het woordenboek: knots, knuppel.
  tenslotte: Luk 6:38b …. Want met de maat, waarmede u meet, zal u weder gemeten worden.

  Daarom zijn dubbele maten in politiek en oecumene niet op zijn zachts gezegd verontrustend, maar worden verwoestend, wanneer deze fouten herhaald worden en keren zich tegen hen die blijven volharden in het verwoesten van de levens van anderen als wel de andere, de voor hen onbekende entiteit haat toe te dichten, letterlijk haat blijven verspreiden !!!! om t.b.v./op zichzelf [en hun goden/rechters] zich te beroemen. Voor haat verspreiden zal er eens geen excuus meer gelden.

  Zelfs dieren handelen niet op deze wijze; Pred 3:19-22 lees goed wat vers 21 vermeldt: “Wie merkt op
  dat de adem [geest] van de mensenkinderen [lett. zonen van Adam] naar boven stijgt en de adem van de dieren naar beneden daalt naar de aarde?”.

  Gen 12:3 door Adonaj werd eens uitgesproken. “Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt[lett. verachtenswaardig maakt*] zal Ik vervloeken**; en in [door/met] u zullen alle geslachten[families] van de aardbodem gezegend worden.”
  * H7043 http://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?Strongs=H7043&t=KJV
  Hier wordt de Piel vorm(C) van het werkwerkwoord QaLaL gebruikt ‘verachtenswaard maken’
  ** H779 http://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?Strongs=H779&t=KJV
  ARaR vervloeken zoals alléén de Allerhoogste God[Deut 10:14-18] , Die boven plaats en tijd staat, dit vermag te doen, door de schuldigen zelfs tot een vloek te maken.

  Like

 6. “Maar gelukkig is de islam een vredelievend religie en zijn dit maar uitwassen.” Ja hoor, als je het maar vaak genoeg zegt, gaat de goegemeente het nog geloven ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.