Nederlands ex-minister LPF: ‘Joden moeten weg uit Israël’; weg naar waar?

uitwijzing‘Ausweisung aller Juden’; Duitse (Pruisische) antisemitische cartoon uit 1880 [bron]
Die Zukunft. Nach Palästina!” (‘De toekomst: naar Palestina!’)

“Toen mijn grootvader in 1935 Europa verliet, stond er overal op de muren gekalkt: ‘Joden, ga naar Palestina!’ En tegenwoordig als ik Europa bezoek staat er op diezelfde muren van toen: ‘Joden, ga weg uit Palestina!’ Wat zijn die Europeanen toch kort van geheugen!” [Wenen, 24 mei 1932; nazi’s roepen “Joden, ga naar Palestina!”]

De Nederlandse oud-minister voor Economische Zaken Herman Heinsbroek heeft een plan waarvan hij denkt dat dit de wereld zal redden van de ‘Joodse plaag’ die het Midden-Oosten al decennialang in de greep houdt en dat zijn ‘plan’ uiteindelijk kan leiden tot algemene rust en vrede in de wereld. In de online editie van Quote zei Heinsbroek er dit over:

herman“Het is een historische fout geweest de Joden een eigen staat te geven midden tussen de Islam, want sindsdien zie je alleen maar oorlog. Je ziet het antisemitisme ook weer oplaaien. Mijn idee: geef de Joden ergens in de VS een eigen staat en 25 jaar om hun oude land over te dragen. Je hebt in de loop der eeuwen vaker volkeren gezien die ergens niet konden aarden omdat ze teveel vijandigheid tegenover zich hadden. Dan verhuisden ze.”

Helemaal komisch wordt het wanneer hij als extra voorwaarde stelt dat de Joden onbelemmerd toegang zouden behouden tot hun heilige plaatsen in wat door het Westen smalend ‘Oost’ Jeruzalem wordt genoemd. Met het moslimcomplex op de Tempelberg dat sinds de Zesdaagse Oorlog van 1967 op toverslag tot de 3de heiligste plaats in de Islam werd gekatapulteerd, vrees ik dat ook dat een eeuwig ‘wereldprobleem’ zal blijven.

De 64-jarige Heinsbroek zetelde in het najaar van 2002 korte tijd in de regering Balkenende I als minister van Economische Zaken voor de LPF (Lijst Pim Fortuyn). Na amper drie maanden in functie gaf Heinsbroek er de brui aan en vervolgde zijn eigen politieke weg.

Na de moord op de Nederlandse zakenman Pim Fortuyn in mei 2002 was diens partij LPF als een komeet aan het Nederlandse politieke firmanent verschenen, maar dat succes duurde niet lang. Toen Geert Wilders in 2006 de Partij voor de Vrijheid (PVV) oprichtte was het definitief over and out voor de LPF.

Geen toekomst in Nederland
Overigens is Heinsbroek niet de eerste Nederlandse politicus die dergelijke onzin uitkraamde. Oud-eurocommissaris Frits Bolkestein, een boegbeeld van de Nederlandse liberale partij VVD, zei op 6 december 2010 in een interview met dagblad De Pers dat er “voor ‘bewuste’ Joden geen toekomst meer is in Nederland.” Met ‘bewuste’ Joden bedoelde hij de Joden die als zodanig herkenbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de orthodoxe Joden.

einde-vanDeze ‘bewuste’ Jood van Neturei Karta heeft ook een plan:

Bolkestein voorspelde voor hen geen rooskleurige toekomst in Nederland ”vanwege het antisemitisme onder vooral Marokkaanse Nederlanders, die in aantal blijven toenemen”. Hij meende dat deze groep Joden hun kinderen moet aanraden om te emigreren naar Amerika of Israël, omdat hij weinig vertrouwen had in de toenmalige plannen van het Nederlands kabinet om het antisemitisme te bestrijden. Dat was dus meer dan vier jaar geleden…

De internationaal bekende Nederlandse schrijver Leon de Winter merkte naar aanleiding van een bezoek aan het voormalige doorgangskamp Westerbork op dat:

“[..] degenen die vandaag over de Nederlandse Joden spreken een gevoel voor ironie moeten hebben. Hoeveel Joden in Amsterdam worden er nog steeds als Joden ‘herkend’? Een paar honderd? De Joden die ik ken zijn niet opzichtig, maar gedisciplineerd. De meeste Joden hebben al jaren een geheime ingepakte koffer klaarstaan.”

Twitterbericht op de Facebookpagina van de Gazet van Antwerpen:
antisem14

‘Go back to Auschwitz’
In mei 2010 maande de Palestijnse Autoriteit via haar officiële omroep PA-TV de Israëliërs aan om ‘terug te keren’ naar Europa en Ethiopië, zodat de Arabieren van de Palestijnse Autoriteit kunnen ‘terugkeren’ naar Israëlische steden zoals Akko (Acre), Haifa en Jeruzalem. De Israëliërs moesten maar terug naar hun ‘oorspronkelijke thuisland’ trekken en daarbij werden Oekraïne, Polen, Duitsland, Rusland en Ethiopië genoemd als mogelijke opties.

Hij maakte echter geen melding van de vele landen in de Arabische wereld van waaruit Joden naar Israël gevlucht, zoals Syrië, Egypte of Irak waaruit tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog 1947-1949 ongeveer 850.000 Arabische Joden werden verdreven en ca. 600.000 van hen werden opgevangen door Israël.

De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad opperde een paar jaar geleden dat de Joden ergens in Noord-Amerika (Canada) of in Duitsland moeten worden gehuisvest. Ook mogen ze daar een eigen staat hebben. In een brief aan bondskanselier Angela Merkel vroeg de Iraanse president de Duitse leider “om een einde te maken aan de demonisering van het Duitse volk vanwege het ‘holocaust-sprookje’”.

Ook in 2010 slaagde Helen Thomas erin om bovenaan de lijst van het Simon Wiesenthal Centrum te prijken als meest antisemitische uitspraak van dat jaar. “Joden moeten als de bliksem Palestina verlaten. Ze moeten terug naar huis, naar Polen, Duitsland, Amerika of eender waar,zei ze in mei 2010. “Het Congres, het Witte Huis, Hollywood en Wall Street zijn in handen van de zionisten. Ze laten het niet alleen bij praatjes,” aldus Helen Thomas, voormalig UPI Witte Huis-correspondente in december 2010.

holo5b‘Gematigde’ islamiste heeft ook een plan, zij het niet zo origineel:

Dus ja, dan maar niet naar Israël en ook niet naar Europa en allerminst naar Frankrijk, het tegenwoordige paradijs voor jihadisten aller landen. Naar waar dan wel? Naar de planeet mars dan maar?

De ‘vredesactivisten’ van de Mavi Marmara, die op 31 mei 2010 met een door de Turken gesponsorde mini flottielje de legale Israëlische blokkade rond Gaza trachten te doorbreken, hadden net zoals Herman Heinsbroek ook een ‘plan’ om wereldvrede te bereiken.

Helaas voor hen werden ze voortijdig afgestopt door de Israëlische marine. Toen ze tijdens hun nachtelijke raid op de Israëlische kust herhaaldelijk werden verzocht af te zien van hun aanval en om te keren, beantwoordden zij de oproep van het IDF, met uitdrukkingen zoals: “Shut the f**k up” en vooral “Go back to Auschwitz”. De toevoeging “We’re helping Arabs go against the US; don’t forget 9/11, guys,” vonden zelfs de Amerikanen niet meer leuk.

Geef toe, ‘Go back to Auschwitz‘, het nazi vernietigingskamp in het Oosten waar tussen 1,1 à 1,8 miljoen Joden aan de lopende band werden vergast en verbrand, da’s tenminste duidelijke taal. Als “uiteindelijke bestemming” om naar terug te keren, dat plan tot de ‘Endlösung van de Joodse kwestie’ dàt begrijpt iedereen… 😦

Epiloog
Het ongelooflijke is gebeurd: de Joden verlaten Israël! Een massieve Exodus trekt zich op gang. Tientallen raketten volgeladen met het Joodse Volk van Israël, vertrekken vanaf de aarde naar de ruimte. Daar stappen ze over in reusachtige ruimteschepen en zetten koers naar een tot dan toe onbekende planeet “Eden 1” genoemd, die een tijd geleden door het Israëlische ISA (Israel Space Agency) werd ontdekt: “Operation Gaza Breakup”

door Brabosh.com

4 gedachtes over “Nederlands ex-minister LPF: ‘Joden moeten weg uit Israël’; weg naar waar?

  1. De naam ‘ex-minister’ is wel een groot woord om deze clown te beschrijven.

    Hij was enkele maanden inderdaad minister van de LPF, de post-Fortuyn partij die roemloos ten onder ging aan rollebollende ‘ministers’.

    Dit was alwéér zo een stuiptrekking van deze LPF man met een grotere mond dan hersencapaciteit.

    Like

  2. Ik hoop dat mijn pen scherper mag zijn dan de messen waarmee de Palestijnen de Israëlische Joden teisteren al maandenlang. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.