Pallywood in Hebron: Palestijnse vrouw begint spontaan te huilen telkens westerse camera’s passeren +video


Pallywood in Hebron

Weer eentje om in te lijsten! In dit laatste schoolvoorbeeld van Pallywood, de Palestijnse mediamachine die aldoor leugens uitbraakt, is thans een oude Palestijnse vrouw te zien die spontaan in een onbedarlijke huilbuit uitbarst telkens wanneer progressieve Israëlbashers van de westerse pers passeren.

Het evenement speelde zich af in Hebron voorbij de Groene Lijn, toen een oudere Arabische vrouw door IDF-soldaten uit haar winkeltje werd geëvacueerd omwille van veiligheidsredenen. Dat gebeurde nadat even voordien een aantal ‘gematigde’ Palestijnen molotov coctails (brandbommen) hadden gegooid naar huizen van Joden in Hebron.

In de videobeelden is te zien hoe de vrouw op een stoel zit voor haar handelszaak en bij het naderen van westerse verslaggevers, fotografen en cameramensen ‘spontaan’ begint te snikken, terwijl haar dochter ernaast gaat staan en voor het oog van de journalisten begint te gieren van de pret om de kunstjes van haar moeder.

Uiteraard hebben de westerse perslui alles goed gedocumenteerd, gezien, gehoord, gefilmd en we zijn uiteraard benieuwd hoe dat verhaal weer op onze televisies gaat geprojecteerd worden, en de leugen van Pallywood nog vele dagen, weken en maanden zal uitgemolken worden tot op het bot.

Pallywood

door Brabosh.com

met dank aan Auk voor de hint

 

Een gedachte over “Pallywood in Hebron: Palestijnse vrouw begint spontaan te huilen telkens westerse camera’s passeren +video

  1. Het is toch om te huilen, wat een stakker!
    Maar alle gekheid op een stokje: de journalisten die dit ‘tafereeltje’ in scene hebben gezet houd ik mede verantwoordelijk voor het feit dat Israël meer en meer wordt gedemoniseerd. Wat een onvoorstelbare treurnis zeg, dat ze zich openlijk van deze werkwijze bedienen en zich tot deze methoden hebben verlaagd. Dit heeft toch helemaal niets meer met journalistiek te maken? Kennen deze mensen geen schaamte? Laat ze solliciteren als regisseur bij een toneelgezelschap, daar komen deze ‘kwaliteiten’ goed van pas.
    Het is overigens uitermate frustrerend dat deze praktijken niet aan de kaak worden gesteld in de mainstream media. Veelzeggend . . .

    Like

Reacties zijn gesloten.