Abbas’ Al Fatah zet op Facebook gefotoshopte Netanjahoe in uniform van nazi SS-officier

netan-nazi2
De hypocrisie van Mahmoud Abbas, die schaamteloos zijn pose van schijnbaar ‘gematigd leider’ uitbuit ten aanzien van zijn goedgelovige westerse aanhang, swingt andermaal de pan uit.

Op de Facebookpagina van Al Fatah, de politieke beweging die tot 1993 nog op de lijst van internationale terreurorganisaties prijkte en waarvan Abbas de huidige voorzitter is, publiceerde op woensdag 15 januari 2015 op haar openingspagina het plaatje hierboven, waarin een gefotoshopte premier Netanjahoe is te zien in het nazi-uniform met de graad van Obersturmführer van de SS (Eerste luitenant).

Niks nieuws onder de zon
In het het officiële dagblad van de Palestijnse Autoriteit Al-Hayat Al-Jadida, publiceerde columnist en ambtenaar van Al Fatah Yahya Rabah een jaar geleden, 22 januari 2014, slechts enkele dagen voor de International Holocaust Remembrance Day, een artikel waarin hij premier Benjamin Netanjahoe demoniseerde en van hem zei dat die nazi-genen heeft die hij wellicht “genetisch heeft overgeërfd uit de dagen van de Nazi’s en het Arische ras.”

Vorig jaar, nadat een Palestijnse gevangene beweerde dat Israëls behandeling van gevangenen “identiek is aan wat de nazi-Duitsers met de Joden deed tijdens de Holocaust,” reageerde een andere vaste columnist van het officiële Palestijnse dagblad met een ander valse beschuldiging: “Schaam je je niet, oh tirannen, over wat jullie tot op vandaag zeggen (over de Holocaust), om de sympathie van de hele wereld te veroveren en om honderden miljoenen dollars af te persen van de Duitsers in het bijzonder en de Europeanen in het algemeen?” schreef hij.

Uitbuiting van de Holocaust
Overigens is de uitbuiting van de Holocaust schering en inslag, niet enkel bij Al Fatah of in de Palestijnse Autoriteit en in de rest van het Midden-Oosten, maar meer in het bijzonder normaal bevonden onder westerse Israëlboycotters, Israëlbashers, Jodenhaters, antisemieten en andere anti-Zionisten.

Tzipi Livni in nazi-uniformZo wordt bv. de Gazastrook systematisch een “open gevangenis” en een “nazi-concentratiekamp” genoemd, Israëlische leiders worden afgebeeld in SS-uniformen zoals hierboven premier Netanjahoe en Tzipi Livni destijds van Kadima thans Arbeidspartij (plaatje hiernaast), en worden oud-premiers zoals Ehud Olmert en Ariel Sharon afgebeeld terwijl ze het bloed drinken van een Palestijnse kleuter, expliciet verwijzend naar het eeuwenoude antisemitische bloedsprookje.

Israëlische soldaten worden “nazi’s” en “gestapo’s” genoemd “die nog erger zijn dan destijds de soldaten van de Waffen-SS”, Gazanen “overleven in een getto” waar het nog “erger is dan in het Getto van Warschau anno 1943”, in Gaza sterven meer “mensen van de honger dan in het SS kamp van Dachau” (plaatje onderaan) en meer van die boosaardige onzin.

De waarheid is dat in de hele Gazastrook niemand honger lijdt, tenzij misschien in de periode 1948-1967 toen Egypte de Gazastrook bezette, en dat er in Gaza ook nog nooit iemand is omgekomen van de honger.

dachau-gaza2
door Brabosh.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.