Confronterende video: Antisemieten in België verbergen zich niet langer

Antisemitisme is in opgang in Europa. Enkele dagen na de aanslag op een kosjere supermarkt in Parijs waarbij vier winkelende Joden werden vermoord, trok rabbijn Menachem Margolin, directeur-generaal van het Rabbinical Center of Europe (RCE) en van de European Jewish Association (EJA), in Brussel de straat op en vroeg een aantal Belgen naar hun mening over Joden. De resultaten zijn schokkend.

Aan het woord vertelt een Belg dat Joden in Israël “hetzelfde doen” wat hen werd aangedaan door het genocidale nazi-regime tijdens de Holocaust toen zes miljoen Joden werden vermoord. Hij beweerde dat de Joden [in Israël] muren bouwen en “mensen in getto’s duwen… wanneer ze [in die tijd] zelf in een getto werden geplaatst (sic).”

Een andere Belg beweerde dat er een soort “hiërarchie” zou bestaan in racisme waarin prioriteit wordt verleend aan antisemitisme en racisme tegen zwarten helemaal onderaan staat en dat dit zou komen door Israël’s vermeende invloed in de wereld.

De reikwijdte onthullend van de aan de gang zijnde discriminatie jegens Joden, vertelde Jeremy, een Joodse student in België, hoe antisemieten stiekem foto’s van nazi-leider Adolf Hitler in zijn zakken stoppen en hoe hij in het klaslokaal verbaal wordt beledigd inde aanwezigheid van zijn leraars die het allemaal niks kan schelen.

Gerelateerd op de Vlaamse Vrienden van Israël:

 • Kanker van islamistische jihad en virulente Jodenhaat slaat weer toe in België [lezen]
 • Antisemieten in België verbergen zich niet langer want openlijk Joden haten kan weer [lezen]
 • Facebookpagina Gazet van Antwerpen, de beerput online van antisemitisch Vlaanderen [lezen]
 • Jaaroverzicht 2014: de Israëlisering van het antisemitisme in België en Vlaanderen [lezen]

door Brabosh.com

3 gedachtes over “Confronterende video: Antisemieten in België verbergen zich niet langer

 1. Wat ik in deze video vooral zie is domheid van mensen voor wie feiten & geschiedenis vreemdwoorden zijn en zij daarom feiten & propaganda als een waarachtige fruitsalade door elkaar husselen.

  Ze hebben de klok horen luiden, weten alleen niet waar de klepel hangt en dát is gevaarlijk, want mensen zonder kennis zijn gewillige slachtoffers van manipulatie.

  Als zij zich een beetje in de geschiedenis hadden verdiept dan hadden zij dit kunnen weten.

  Maar helaas……….

  Liked by 1 persoon

 2. Kanaan is het land van de Joden door God aan ze beloofd.Ze mogen daar tegen iedere gevaar beschermen.Wat is hier aan fout?

  Like

Reacties zijn gesloten.