‘Echt? Zaten Israël en de Joden achter de aanslagen in Parijs?’ [Ryan Jones]

facebook-Jood“Joden domineren Facebook en manipuleren meer dan 1 miljard gebruikers.” KOEKOEK !

Het is onvermijdelijk: elke keer na een opvallende terreuraanslag zal, iemand, ergens, zeggen dat de Joden het deden. En dat is begint nu te gebeuren na de reeks schietpartijen, die vorige week 17 onschuldige mensen in Parijs het leven kostte.

Ik heb het niet over de BBC-verslaggever die – uitgerekend – aan een Joodse nakomeling van overlevenden van de Holocaust vertelde, dat sommigen van mening zijn, dat de aanslagen in Parijs gerechtvaardigd konden lijken in het licht van wat hij noemde de ‘het lijden van de Palestijnen door Joodse handen’.

Syrisch president Assad: 'Israël heeft het gedaan!'Ik ben het niet eens over de voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter, die heel expliciet Israël de schuld gaf, niet alleen voor de aanslagen van Parijs, maar voor islamitische agitatie en agressie in heel Europa. Ik heb het over mensen die geloven dat de Joden de aanvallen van Parijs rechtstreeks planden, financierden en persoonlijk uitvoerden.

Helaas, of misschien veelzeggend, is dat deze mensen niet enkele marginale gekken zijn of aanhangers van samenzweringstheoriën, maar veeleer normale Franse moslims en regeringsfunctionarissen in de moslimwereld.

Een verslaggever van het online nieuwsmagazine The Daily Beast zei dat veel van de Franse Algerijnse moslims die ze interviewde in Parijs menen dat de aanvallen een Joods complot waren om de islam te belasteren.

Dana Kennedy vertelde de grote Amerikaanse nieuwszender MSNBC dat een geïnterviewde zelfs beweerde dat de daders ‘niet slechts gewone Joden waren (…) maar een ras van magische, van vorm veranderende Joden die meester manipulatoren waren die overal tegelijk konden zijn.’

Zo bizar als het misschien klinkt, dit soort lasterlijke sprookjes leren veel moslims in het Midden-Oosten over Israël en de Joden in het algemeen. Maar wanneer u de gewone Franse moslims niet als een serieuze bron beschouwt, luister dan naar wat Gokcek, de burgemeester van de Turkse hoofdstad Ankara hierover te zeggen heeft.

Hij vertelde tijdens een politieke bijeenkomst na de aanslagen van Parijs, dat ‘het zeker is dat de [Israëlische] Mossad achter dit soort incidenten zit. Mossad wakkert islamofobie aan door het veroorzaken van dergelijke incidenten.’

Sommigen geloven zelfs dat de Israëlische Mossad zit achter de aanslagen van 11 september 2001, de Arabische Lente hebben aangesticht en Tante Jeanneke van den bloemist hebben vergiftigd en haar kat de nek omgedraaid…:

mossad-911

door Ryan Jones

in een artikel op Israel Today Nederland van 14 januari 2015

met dank aan Tiki S. voor de hint: “Genoeg van dit soort debielen die dat geloven… ook in Europa.”

5 gedachtes over “‘Echt? Zaten Israël en de Joden achter de aanslagen in Parijs?’ [Ryan Jones]

 1. Beste Ana,
  Kan je mij laten zien waar heb je het gelezen dat Mohammed zei dat alle joden en christinnen dood moet zijn? Staat dat in Koran? staat dat in hadid? of u dat gelezen en een anti islam propaganda blad?? wist je dat tijdens Mohammed joden en christinnen leefden samen met moslims in vrede in Medina. Wist je dat islam zegt, een mens doden is gelijk alle mensen gedood hebben? Islam verbied mensen te vermoorden ! Ik zie dat jullie geen kennis over islam hebben. jullie kennis bestaat uit enkel en alleen wat dagelijks uit Nederlandse media voorgeschoteld zijn. Wist u dat 70% van Nederlande media van joden zijn? Zolang dat Israel / Palestina conflict niet opgelost is zullen wij blijven anti moslim nieuws voorgeschoteld krijgen. Kunnen jullie een beetje objectief bekijken i.p.v haat te zwaaien..?

  Like

 2. In dergelijke uitspraken kun je zien welke ZIEKE geesten de islam voortbrengt. Het is haat haat en nog eens haat tegen de joden voortkomend uit het eveneens zieke brein van Mohammed die openlijk zegt dat de joden allemaal dood moeten en daarna wij Christenen. Er is een escape alls we allemaal moslim worden dan maken we nog een kans om aan de dood te ontsnappen
  In een woord KRANKZINNIG! Ik begrijp de weldenkende democratien niet…….. Zijn zijn ook zo vergiftigd?

  Like

 3. Tijdens pro-Israeldemonstraties kwam ik ook wel eens van dit soort ‘tegendemonstranten’ tegen. Het enige wat ze deden was keihard leuzen schreeuwen zonder dat ze naar m’n argumenten wilden luisteren. Echt superdome asociale figuren, wat bovenstaande foto wel laat zien.
  Het is dat ik door een leven lang keihard sporten een redelijk stevig figuur bezit (zoiets als scubaleonard, maar dan met ‘iets minder buik’), anders hadden ze me mogelijk in elkaar geslagen.

  Like

 4. zoals de waard is , vertrouwt hij zijn gasten. Ik hoor niet anders dan dat de waarheid verdraaid wordt en dat de leugen geloofd wordt

  Like

 5. Het lijkt wel een virus. Het is van de week wel heel erg, zelfs met de waarheid, feiten en onomstotelijke bewijs is dit hardnekkige virus bijna niet in te dammen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.