Abbas’ sinistere grijnslach op anti-terreurrally te Parijs oogste fotobombardement

abbi01
Naar verluidt was er veel kritiek op het besluit van de Franse president François Hollande om, nadat bekend werd dat Israël’s premier Netanjahoe zou deelnemen aan de anti-terreurrally te Parijs, uit rancune eveneens PA-president Mahmoud Abbas en leider van de terrrositische Palestijnse Bevrijdings Organisatie (PLO),  uit te nodigen tot deelname. Abbas kon best wat PR gebruiken en ging daar prompt op in.

Van de massa demonstratie van zondag laatsleden circuleren sindsien duizenden beelden en foto’s op het internet waarbij de onderstaande wel erg in het oog springt. Centraal staat Mahmoud Abbas die de armen omklemd van een paar wereldleiders. In contrast met de sombere gebeurtenissen van de voorbije week tovert Abbas hieronder wel een bijzonder sinistere grijnslach tevoorschijn. Abbas lijkt gedacht hebben: “Weer zes Joden dood. Allah Akhbar!”

abbi03

Ook blogger Aussie Dave van de gekende pro-Israëlblog Israellycool had het plaatje met de grijnzende Abbas opgemerkt en besloot tot een fotobombarement van Abbas in een reeks gephotoshopte plaatjes met de grijnzende Abbas in verschillende gekende tragische beelden. Het resultaat is bijtende hilariteit – oordeel voor uzelf. (De originele post kan hier gevonden worden):

Memoriaal in New York van 9/11

Gijzelingsdrama in Sydney van 15–16 December 2014 in koffierestaurant Lindt

Londen, bomaanslag op lijnbus in 1996

Vlucht MH17 boven Oekraïne door rebellen neergehaald 17 juli 2014

Abbas en de Schone Slaapster

Abbas in Yad Vashem Jeruzalem

Abbas bij het wrak Pan Am Flight 103 Lockerbie affaire van 1988

Abbas in de Star Wars movie

Abbas op de begrafenis van Lady Diana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.