Hamas dreigt alle Franse Joden te vermoorden die immigreren naar Israël

netan-abbas03

Heeft u zich ook blauw geërgerd aan al die westerse journalisten die zich zo enthousiast uitlieten over het feit dat Israël’s premier en PA-leider Mahmoud Abbas bijna hand-in-hand samen opstapten in de mars in Parijs afgelopen zondag? “Vrede in het Midden-Oosten op til?” klonk het onnozel in de pers.

Enneuh… had bovendien het verguisde Hamas, sinds kort de regeringspartner van Abbas, de Charlie Hebdo massacre eveneens niet veroordeeld? Ja toch? De conclusie in het Westen lag dan ook voor de hand: “Waar wacht Israël op om Abbas en Hamas en dat arme door Israël uitgebuitte en verdrukte Palestijnse volk, berouwvol de handen van vrede te reiken of volhardt Israël in boosheid en blijft het dwarsliggen?”

Allemaal de reinste onzin natuurlijk. Naast de doorzichtige PR-stunt van Abbas wiens krokodillentranen slechts de journalisten van Charlie Hebdo betrof en enkel de westerse journalisten kon overtuigen, bleek de verklaring van Hamas van afgelopen vrijdag een lauwe doorslag van Abbas’ toneeloptreden.

“Wij veroordelen de aanslag tegen het Charlie Hebdo magazine en benadrukken het feit dat verschillen van mening en gedachten geen moorden kunnen rechtvaardigen,” zei de woordvoerder van Hamas. De woordvoerder van dienst ‘vergat’ wel de aanslag te vermelden van vrijdag op de Joodse supermarkt in Parijs waarbij vier Joden werden vermoord door terrorist Amedy Coulibaly.

Maar geen nood, Hamas en Co zijn intussen weer teruggekeerd tot hun oude genocidale doen en retoriek. Gisteren, maandag 12 januari 2015, haalde het Gazaanse Departement voor Vluchtelingen Zaken van Hamas scherp uit naar premier Netanjahoe omdat die de Franse Joden had opgeroepen om naar Israël te immigreren na de bloedige terreuraanslagen in Parijs.

HamasLogoVervolgens beschuldigde Hamas in één adem de regering Netanjahoe verantwoordelijk te zijn voor de recente gebeurtenissen in Parijs “in het bijzonder de gijzelingskwestie in het Joodse restaurant.”

En de verklaring van Hamas eindigde met te zeggen dat “alle Joodse immigranten naar Israël doelwitten zullen worden van het Palestijnse verzet,” met ‘verzet’ als het Palestijnse equivalent van Jodenmoord.

Aldus is Hamas op nauwelijks drie dagen erin geslaagd de wereld een rad voor de neus te draaien door te doen alsof ze tegen het doden van onschuldige burgers zijn, om even later koudweg te verklaren dat zij dreigen om elke Franse Joodse man, vrouw of kind zullen vermoorden die zouden immigreren naar Israël.

door Brabosh.com

2 gedachtes over “Hamas dreigt alle Franse Joden te vermoorden die immigreren naar Israël

  1. Het is niet Hamas die de wereld een rad voor de ogen draait, maar het is de wereld die als een klein kind de handjes voor de ogen slaat, onder het mom van, ‘wat ik niet ziet is er niet’.
    Dit is niets nieuws. De wereld deed dit ook in de jaren dertig van voorgaande eeuw.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.