Miljarden krokodillentranen in Parijs, maar slechts handvol huilden om de Joodse doden

je-suis-juif-mort2

Het nieuwe jaar is nog nat achter de oren, maar de toon is inmiddels gezet: islamitische terroristen pleegden een aanslag op de uitgeverij van het satirische blad Charlie Hebdo. ‘Allahu Akbar’ krijsend vermoordden zij elf Fransen.

Op vrijdag drong Amedy Coulibaly een koosjere supermarkt binnen en vermoordde vier Joodse klanten. Inmiddels werden de ‘Allahu Akbar’ schreeuwers uitgeschakeld. Frankrijk is in rep en roer. Enorme demonstraties worden op touw gezet. Duizenden liepen opeens rond met bordjes met: ‘Je suis Charlie’.

De hele westerse wereld leek zich plotsklaps te identificeren met deze anarchistische uitgeverij. Regeringsleiders struikelden over elkaar heen om hun verontwaardiging te uiten. Ze huilen krokodillentranen want weigeren de werkelijke, ernstige situatie eerlijk onder ogen te zien.

Israël heeft al sinds haar prille bestaan te maken met islamitische terreur. Al meer dan zeventig jaar vermoorden islamieten Joden. Burgers worden opgeblazen in bussen, zelfmoordterroristen blazen zichzelf op in restaurants, winkelcentra, universiteiten en markten en hopen zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers mee te slepen in hun duivelse acties.

Duizenden raketten worden afgevuurd op Israëlische dorpen met maar één doel: hoe vermoorden we zo veel mogelijk Joden. Kinderen worden gekidnapt en vermoord. Kort geleden werden vier biddende vrome Joden vermoord in hun synagoge. Stond de westerse wereld op zijn kop? Werden er massale demonstraties georganiseerd in Jerusalem en Tel Aviv waar de gehele wereldtop verscheen en schande sprak van deze onophoudelijke reeks terroristische aanslagen op onschuldige burgers? Lopen duizenden politiek correcte burgers rond met bordjes: ‘Ik ben Sam, en ik ben Moos’?

Met de moed der wanhoop trachten politieke en geestelijk leiders de goegemeente wijs te maken dat deze terroristen slechts een kleine, extreme minderheid vormen. Nee, zij zijn zeker niet representatief voor de islam.

Mag ik je uit de droom halen? Al decennia lang wordt de westerse, vrije, wereld geteisterd door islamitische terreur. Nee, niet alle moslims zijn terroristen, maar je mag zonder te blozen concluderen dat nagenoeg alle terroristen moslim zijn. Wat is dat voor dwaasheid? Waarom zwijgt de islamitische ‘gematigde’ meerderheid in alle talen?

Het enige krachtige islamitische tegengeluid in Nederland komt van Ahmed Aboutaleb, de dappere burgervader van Rotterdam. Zijn naam zal inmiddels zeker op de dodenlijst van één of ander islamitisch doodseskader prijken.

Waar we in werkelijkheid getuige van zijn is niet een politiek conflict, geen ideologisch dispuut, geen religieuze strijd maar een geestelijke oorlog! Sta op! Laat je schroom varen en participeer in deze geestelijke oorlog. Niet vechtend tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden en machten in de – onzienlijke – geestelijke oorlog.

Wil je daar meer over leren? Kom dan een weekje meelopen met wachters op de muren van Jeruzalem. Nee, het plakkaat met: ‘Je suis Charlie’ mag je thuislaten. Wat je meeneemt is het wapen bij uitstek: Het Woord Van God! Tot ziens op de muren van Jerusalem.

door Bart

Lees volledig artikel ‘Krokodillentranen’ op de blog ‘Never Be Silent’ van 11 januari 2015


Naar aanleiding van de aanslag in Parijs noemde de Rotterdamse burgemeester en moslim Ahmed Aboutaleb in Nieuwsuur de aanslag een “onbeschrijflijke vorm van barbarij, van achterlijkheid”. Tegen Nederlanders die met de daders sympathiseren, zei Aboutaleb: “In hemelsnaam, pak je koffer en vertrek. Er is misschien een plek in de wereld waar je tot je recht kunt komen. Ga niet onschuldige journalisten ombrengen, dat is zo verachtelijk. Verdwijn als je in Nederland je plek niet kunt vinden. Als je het niet ziet zitten dat humoristen een krantje maken, ja… mag ik het zo zeggen: rot toch op!”

2 gedachtes over “Miljarden krokodillentranen in Parijs, maar slechts handvol huilden om de Joodse doden

 1. De Duitse Tv melde ,dat er verhoudingsgewijs weinig Moslims mee liepen met de tocht in Parijs en dat uit onderzoek 70% van deze (Fransen) antisemitisch is. De schijn was er ,maar de werkelijkheid blijft anders. De Imans durfden geen antwoordt te geven op het uitgeven van krantenpublkaties,welke satire was. Alleen de moorden werden door hen veroordeeld.
  De islam is in haar woord (Koran)en beeld een groot probleem en haar uitleg zal aangepast moeten worden aan de huidige tijd.. Een profeet dat zich ,toendertijd hij leefde, gedroeg is geen geloof waardig. Er zal ook aan de Christenen en Joden meer daarover verteld moeten worden . Dit antie Christelijk geloof, behoort geen voet aan de grond te krijgen in Europa .
  Moord en verderf mag hier en overal in de wereld ,geen plaats en voedingsbodem krijgen.

  Like

 2. Een totale farce door het op de voorste rij laten meelopen van ….jawel, dé terreur president van “Palestina” en meester onderdrukker van het vrije woord, de Turk Davutoglu. (om van de vele andere niet democraten maar te zwijgen).

  Wanneer demonstraties als deze ook maar iets zouden helpen dan was het prachtig en was Islam terreur nu iets van het verleden….maar helaas weten wij dat dit nog maar het begin is.

  Het énige wat deze massa demonstratie heeft gebracht was 1/2 dag van goed gevoel en een spannende bezigheid op een regenachtige zondag middag. (naar de bioscoop kunnen we volgende week ook).

  “Geen woorden maar daden” is nog stééds het énige antwoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.