Palestijnse ‘anti-terrorist’ Mahmoud Abbas hield in Parijs de hele wereld voor de gek

netan-abbas03Parijs, 11 januari 2015. Van links naar rechts op de eerste rij: Israël’s premier Benjamin Netanjahoe, president van Mali Ibrahim Boubacar Keita, Franse president Francois Hollande, Duits kanselier Angela Merkel, EU president Donald Tusk en Abu Mazen, nom de guerre van PA-president Mahmoud Abbas (foto: AP /Philippe Wojazer)

Niet op dit plaatje te zien maar wel aanwezig: koning Abdullah II van Jordanië, de Turkse premier Ahmet Davutoglu, de Emir van Qatar, Sjeik Abdallah ben Zayed al-Nahyande van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), de ministers van Buitenlandse Zaken Sameh Choukry voor Egypte, Sergei Lavrov voor Rusland en Ramtane Lamamra voor Algerije.

Voor wie deze lijst namen overschouwt, met in het achterhoofd de aanslag door de radicale Islam op de kantoren van het weekblad Charlie Hebdo als symbool van de aanslag op de vrije meningsuiting en persvrijheid in het algemeen, vraagt zich terecht af waarom al deze kampioenen mensenrechtenschendende landen daar aanwezig waren. In de gevangenissen in de Palestijnse Gebieden van Mahmoud Abbas, Turkije, Qatar, VAE en Rusland brommen ontelbare journalisten, bloggers en fotografen omdat ze kritisch schreven over hun regeringen en leiders.

Majdoleen HassounehZo bijvoorbeeld in de Palestijnse Gebieden hebben de afgelopen paar weken, de veiligheidstroepen die behoren tot de Palestijnse Autoriteit, drie Palestijnse vrouwen garresteerd ter ondervraging. Eén van de vrouwen, Majdoleen Hassouneh (plaatje rechts), werd voor ondervraging opgeleid op beschuldiging dat ze ‘haar tong had uitgestoken’ naar President Mahmoud Abbas. De beschuldiging verwees naar opmerkingen die zij had geplaatst op Facebook waarin zij Abbas bekritiseerde.

Overigens was de aanwezigheid van premier Netanjahoe in Parijs niet vanzelfsprekend. Achter de schermen van de diplomatie speelden zich wrange tonelen af. De zaterdagavond voor de manifestatie verklaarde de woordvoerder van Netanjahoe dat de premier niet naar Parijs zou gaan omwille van “veiligheids overwegingen.” Het Franse kabinet haalde opgelucht adem want Netanjahoe was wel de laatste man die ze in Parijs wilden zien.

Korte tijd later, veranderde de premier van mening en gaf te kennen toch aan de anti-terreur manifestatie in Parijs te willen deelnemen. Vervolgens werd Frankrijk gecontacteerd met het verzoek om toch te mogen deelnemen. Echter Frankrijk vertelde Israël dat “ze de premier hier niet wilden hebben” omdat zijn aanwezigheid “moeilijkheden zou creëren in het regelen van de optocht” en omdat het “verdeeldheid” zou kunnen zaaien.

Netanjahoe accepteerde het Franse ‘NON’ en zei dat hij niet zou vliegen. Echter, wellicht nadat hij vernomen had dat zijn ministers Lieberman en Bennett toch zouden gaan, herzag de premier opnieuw zijn mening en deelde Frankrijk zijn besluit mee dat hij alsnog naar Parijs wilde komen. Opnieuw een diplomatiek dispuut.

Uiteindelijk stemde Frankrijk in met de komst van Netanjahoe, met de Franse president die Netanjahoe persoonlijk opbelde om hem uit te nodigen, maar voegde eraan toe dat indien Netanjahoe de rally zou bijwonen, Frankrijk tevens Mahmoud Abbas zou uitnodigen. En zo geschiedde het.

Aanvankelijk diende Netanjahoe op de tweede rij van leiders op te stappen maar daar toverde Bibi zowaar een ouwe truuk uit de doos. Hij stelde zich voor aan president van Mali Ibrahim Boubacar Keita die voor hem uitliep en wriemelde zich aldus een weg naar de eerste rij, slechts enkele meters verwijderd van Mahmoud Abbas.

Naast Netanjahoe waren dus ook aanwezig in Parijs minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman, minister van Economie Naftali Bennett van de Joods Huispartij en voormalig parlementslid voor Shas Eli Yishai.

margie

Mahmoud Abbas houdt de wereld voor de gek
Het verschijnen van Mahmoud Abbas, en dan nog op de eerste rij [!], op de massabetoging in Parijs gericht tegen de terreur en de gewelddadige onderdrukking van de persvrijheid en vrije meningsuiting, was een puik stukje toneelspelen van Abbas om de wereld te laten denken alsof hij tegen dit soort aanslagen zou zijn tegen Joden zoals gebeurde vrijdag in Parijs. Niet dus.

Wie dan ook helemaal niet kon lachen met de aanwezigheid van Mahmoud Abbas was onder meer Naftali Bennett die er dit over zei:

Naftali Bennett“De laatste persoon die zou uitgenodigd mogen worden op de miljoenen rally in Parijs op zondag, was de Palestijnse Autoriteit chef Mahmoud Abbas. Als wij de terreur willen bestrijden, moeten we die bij naam noemen.

Abbas en de Emir van Qatar, die ook was uitgenodigd voor de rally, hebben hun handen vol met het bloed van terreur. Hoe kan het westen de terreur bevechten als het bereid is om te leven met terreur?

Abbas is een bekende Holocaust-ontkenner die deelnam aan de rally en een dergelijk persoon uitnodigen op een anti-terreur gebeurtenis maakt van het hele ding één grote farce. We moeten wakker worden en het noemen zoals het is, niet generieke ‘terreur,’ maar islamitische terreur die ons met volle kracht raakt.”

Ter herinnering: nog maar een jaar geleden eiste PA-president Mahmoud Abbas de vrijlating van Palestijnse gevangen terroristen en massamoordenaars, als ultieme voorwaarde voor zijn deelname tot hervatten van het vredesproces met Israël. Toen uiteindelijk Israël onder druk van de Amerikanen zwichtte voor de pre-conditie van Abbas en hieraan tegemoetkwam, verwelkomde Abbas deze vervroegd vrijgelaten moordenaars als helden en noemde hen zelfs expliciet aldus.

Mahoud Abbas hand-in-hand met Issa Abd RabboPlaatje rechts: Staande voor een vierende verwelkomende menigte en glimlachend van oor tot oor, hield PA-president Mahmoud Abbas de hand omhoog van zijn ‘volksheld’ Issa Abd Rabbo (kaalkop plaatje rechts, Bethlehem, 6 nov. 2013).

Issa was namelijk de man die in 1984 op 19-jarige leeftijd twee studenten aan Hebreeuwse Universiteit had doodgeschoten wier enige misdaad was om buiten wat te gaan wandelen.

(Op 22 oktober 1984 waren de studenten Ron Levi (23 jr.) en Revital Seri (22 jr.) op wandeltocht in het zuiden van Jeruzalem. Op de grond zittend in de schaduw van een dennenboom, rustten ze even uit toen eensklaps de gewapende Issa Abd Rabbo voor hun neus opdoemde. Op bedreiging met een vuurwapen bond hij hen vast, trok een zak over hun hoofd en schoot hen van dichtbij door het hoofd.)

door Brabosh.com

3 gedachtes over “Palestijnse ‘anti-terrorist’ Mahmoud Abbas hield in Parijs de hele wereld voor de gek

 1. Bovenstaande foto symboliseert de ” ware strijd”. Gek zult u zeggen ja!!!!! Israël symboliseert democratie, welvaart en ze proberen de vrede te handhaven in een op moord en doodslag beluste omgeving.
  En Abbas haat liegt ontwricht zijn Palestijnse samenleving onderdrukt anders denkenden verheerlijkt moordenaars breekt zijn land eerder af dan dat hij opbouwt enz enz.
  Hoe komt dat toch…… Dat heeft te maken met de schepper van de hemel en de aarde God. Die heeft alles volmaakt gemaakt maar de mensen wilden als God zijn en hebben er een rotzootje van gemaakt.
  Toen heeft God een plan bedacht via een zoon van Noach; SEM is zijn naam ( daar komt het antisemitisme vandaan) en uit deze Sem is Abraham gekozen om een volk te worden. En door dit volk een Kind Zijn zoon aan de wereld gegeven die het kwaad kan verzoenen. Weghebben het pas gevierd ” kerstfeest” Abraham dacht zelf in nazaten te voorzien en verwekte Ismael bij een dienstbode maar dat was niet wat Gods wilde hij zei nee bij Sara zul je Izak krijgen en met hem en via Jacob ( de zoon van Izak) zal ik een verbond sluiten. De haat bij de islamieten ligt grotendeels hierin dat niet zij……maar de nazaten van Izak gekozen zijn door God. Het is goed gegaan onderling totdat Mohammed kwam in +_ 630 na Christus ( bedenk wel NA CHRISTUS ) en Mohammed heeft een leer / religie ontwikkeld die haaks staat op wat de Bijbel zegt. De Bijbel spreekt over liefde en vergeving de Koran spreekt over eer en wraak. God heeft aan Abraham Izak en Jacob en via een zoon van Jacob, Juda Zijn Zoon Jezus beloofd aan de oudvaders om de fouten die de mensen maken te verzoenen. Dat is ook zo gebeurt. Een ieder die in hem geloofd zal behouden worden, dat is de kern van het evangelie. Deze blijde boodschap is via de kerk de wereld ingegaan, maar de kerk maakte er ook een rotzootje van. Zij begonnen opeens de oorsprong van deze beloften buiten te sluiten,en zeiden zie je wel de joden zijn achterhaald wij zijn nu het ware Israël zo kreeg je christelijk antisemitisme.maar God heeft een ander plan en daar is Hij nu mee bezig. Toen de kerk wat “. Achterhaald” leek met de verlichting in de 19 e eeuw werd antisemitisme ” wetenschappelijk” het ras deugde niet. Wat uitmondde. In de holocaust. Ja dat kan nu ook niet meer dus de boze machten ( satan) moet weer iets anders zoeken. In de huidige globalisering en met de eeuwige haat die islamieten hebben tegen joden wordt nu Israël gelegitimeerd en gedemoniseerd en gemoord door Palestijnen en daar hoor je de wereld niet over hoe hypocriet kun je zijn. Het wordt afgedaan als lastig. En de hele wereld lijkt hieraan mee te doen. Maar God werkt toe naar het einde….. Daar heeft hij dat oorspronkelijke volk wat Hij uitkoos de nakomelingen van Sem voor nodig…… Dat volk is zijn knecht……. Dat moet ( als het goed is en dat is het nog niet) een voorbeeld zijn voor de hele wereld daar is het wachten op…… De Joden zijn nog niet allemaal thuis maar het begin is er…..dan zal ook de kerk op hun neus kijken want de kerk komt dan op 2 e plan……. We zullen met de hand op de mond beschaamd toekijken zegt Micha!! God heeft de wereld volmaakt gemaakt en zo wil hij hem ook weer terug hebben….. Ja het is gewelddadig momenteel en er zal nog veel meer komen als ik de Bijbel goed lees, maar uiteindelijk komt er een nieuwe Hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid wonen zal!!!

  Like

 2. Het is ongelooflijk hoe de politiek van een integer bedoelde manifestatie een klucht weet te maken, door de vertegenwoordigers van landen als Jordanië, Turkije, Qatar, de VAE, Egypte, Rusland en Algerije, prominent vooraan mee te laten lopen. Landen, die, zoals gezegd, zelf tot de grootste mensenrechtenschenders ter wereld behoren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Abbas hoort in het zelfde rijtje thuis,hij wilde vernietiging van Israel en de joden: Bekijk het filmpje, is de moeite waard

  Like

Reacties zijn gesloten.