Bill Maher in discussie met Salman Rushdie e.a. omtrent de slachting in Parijs +video

Op vrijdagavond 9 januari 2015 ontving Bill Maher in zijn panel Salman Rushdie, Carly Fiorina en Paul Begala om met hen te discuteren over de afgelopen terreuraanslagen in Parijs en de golf van terreuraanslagen in het algemeen sinds 9/11, toen de WTC Torens in New York in de as werden gelegd.

Auteur Salman Rushdie, het best gekend voor zijn boek de ‘Satanische Verzen’ en Carly Fiorina, voormalig CEO van Hewlett-Packard, debatteerden in de studio pittig met Bill Maher, met een Rushdie die onder meer zei dat het beste wat het Westen moet doen in antwoord op deze daden is vooral “Geen duimbreed toegeven!” [“not give a f*cking inch”].

In de context van vrije meningsuiting en vrijheid van pers gaf hij ook een flinke sneer naar de ‘maar’-brigade, die telkens klaar staat om de moordzucht, daden en uitspraken van jihadisten te vergoelijken [het gekende Stockholm-syndroom] en aldus eigenhandig de kraan wijdopen draaien en hen de facto medeplichtig maakt aan nog meer islamistische ellende en moorden.

Een boeiend en bijwijlen ‘dood’-ernstig debat, af en toe doorspekt met de nodige portie humor van Bill Maher die ivm de vele loslopende jihadisten in Europa, terecht opmerkte dat “Wanneer er zoveel rotte appels zijn, dan moet er iets verkeerd zijn met de boomgaard.” En die ‘boomgaard’ van de radicale Islam bevindt zich al sinds de 7de eeuw na Chr. nog steeds in het Midden-Oosten.

Carly Fiorina scoorde eveneens verscheidene malen met inbegrip van het in vraag stellen van de plotselinge verontwaardiging die de media, nu de media an sich ineens zelf het doelwit is geworden van de politieke Islam. Ze gaf op een bepaald ogenblik ook Bill Maher zelf een flinke veeg uit de pan toen deze de “valse vergelijking maakte tussen Joden die huizen bouwen in betwiste gebieden en terroristen die hoofden afsnijden van journalisten en anderen.”

door Brabosh.com