Premier Netanjahoe: ‘Joden van Frankrijk, Israël is jullie heimat. Kom weer naar huis!’

aliyahEindelijk met beide voeten op de grond, alleen in Israël. Free at last!

De aanslagen in Parijs kunnen het begin betekenen van een nieuwe golf van wereldwijd terrorisme,” waarschuwde zaterdagavond premier Benjamin Netanjahoe toen hij aankondigde dat hij vandaag zondag 11 januari 2015 naar Parijs zal afreizen.

Samen met andere wereldleiders zal Israël’s premier deelnemen aan een bijzondere rouwplechtigheid ter nagedachtenis aan de 17 slachtoffers die zijn gevallen in Parijs, waaronder één Joodse vrouw Elsa Cayat (schrijfster voor Charlie Hebdo) en vijf Franse Joodse mannen: Georges Wolinski (cartoonist van Charlie Hebdo), Yohan Cohen, Yoav Hattab, Phillipe Barham en François-Michel Saada.

“Deze aanslagen in Parijs zijn de voortzetting van de oorlog van de extremistische Islam tegen de vrije beschaving in het Westen, in de gehele moderne wereld en eveneens in de gematigde Arabische staten.

Mohammed Merah, de killer van ToulouseMohammed Merah, de Jodendoder van Toulouse, maart 2012

Maar indien wij de ware wortel van het probleem negeren, als we voorbijgaan aan het feit dat het extremistische islamitische terrorisme de westerse beschaving in zijn geheel tracht uit te roeien met inbegrip van het Joodse volk, als we dat negeren, zal wat we thans zien in Parijs slechts het begin zijn.

Dit zijn geen angstaanjagende woorden of profetieën uit woede, dit is de simpele realiteit en de tijd is gekomen om dat te erkennen.

De Staat Israël is niet enkel de plaats waarnaar u zich enkel in gebed tot richt. De staat Israël is ook uw huis. Deze week zal een speciaal team van ministers samenkomen om stappen te ondernemen om immigratie uit Frankrijk en andere landen in Europa te verhogen die lijden onder het verschrikkelijke antisemitisme.

Alle Joden die willen emigreren naar Israël zullen hier warm en met open armen verwelkomd worden. Wij zullen u helpen bij uw absorptie hier in ons land, dat ook uw land is.”

door Brabosh.com