In Parijs gegijzelde Belgisch-Joodse vrouw en baby gered en stellen het weer beter

sarah-bitton

De jonge Belgisch-Joodse vrouw Sarah Bitton en haar elf maanden oude kindje bevonden zich in de groep gijzelaars die zich konden verbergen in de koelruimte onder het kosjere restaurant Hyper Cacher in Parijs. Aldus berichtte de krant La Dernière Heure gisteravond laat.

Sarah Bitton is de dochter van de uitbater van de oude koosjere slagerij op de Alsembergse Steenweg te Ukkel, Brussel. Zowat de hele Joodse gemeenschap van Brussel leefde uiteraard intens mee met de aanslag op de kosjere supermarkt te  Parijs.

Nadat de Franse contra-terreurgroep GIGN na vier lange angstige uren eindelijk de gijzelaars konden ontzetten, kwamen alle gijzelaars weer te voorschijn. Even werd gevreesd voor onderkoelingsverschijnselen voor de baby, maar dat bleek gelukkig mee te vallen. De baby had nog steeds een lichaamstemperatuur van 37°.

Eind goed al goed.

door Brabosh.com