Laatste twitterbericht dat gisteren bij de redactie van Charlie Hebdo de deur uitging

CH-tweet

Laatste twitterbericht dat gisteren bij de redactie van Charlie Hebdo de deur uitging, nauwelijks enkele minuten voor de aanslag zal plaatsvinden. De auteur van deze cartoon “Honoré” is de bijnaam van de Franse cartoonist Philippe Honoré, de vaste cartoonist van Charlie Hebdo die helaas de aanslag niet overleefde.

Op de cartoon wordt Abu Bakr al-Baghdadi afgebeeld, de leider van de koppensnellersbende Islamitische Staat (ISIS/ISIL). Al-Baghdadi maakt zijn “beste wensen” over aan zijn talrijke lezerspubliek en “ook en vooral een goede gezondheid.”

door Brabosh.com

Een gedachte over “Laatste twitterbericht dat gisteren bij de redactie van Charlie Hebdo de deur uitging

  1. Ik heb al eerder in jouw blog betoont dat de Islam een groot gevaar is voor andere godsdiensten.,Een groot deel volgers van hun profeet Mohammeth ,nemen letterlijk wat in zijn ,, boek ..beschreven staat . W, Europa wordt nu eens wakker.Het is vijf voor twaalf.
    Joods en Christelijk Europa zit niet op dood en verderf uitvoerende Islamisten te wachten , Werkgevers en de politiek zijn voornamelijk verantwoordelijk ,dat ze islamisten opnemen , 2e rangs werknemers,goedkope kansloze arbeidskrachten wil W,Europa. In Frankrijk is 40 % van dezen werkloos. Voornamelijk mannen maken hun opleiding niet af. Vrouwen mogen zich voor een groot deel van hun mannen niet melden op de arbeidsmarkt,. 80% geen Intergratie willen accepteren .Imans zijn hier ook schuldig aan. Cultuurverschillen zijn bijzonder groot . Israel,een W,Europees land heeft hetzelfde probleem met hun Palestijnen. Een nieuwe wereld ordening is nodig. Nogmaals een Pegida (Dresden ) is hard nodig voor politici en werkgevers.

    Like

Reacties zijn gesloten.