Israël over Charlie Hebdo executies: Jullie pijn is al decennialang ONZE pijn, leer er uit

Charlie_Hebdo

Pro-Israëlactivisten zoals ondergetekende, kijken maar weinig onthutst op over de koelbloedige executies die gisteren plaatsvonden in Parijs op het kantoor van het satirische weekblad Charlie Hebdo waarbij 12 doden vielen waaronder de Joodse cartoonist, Georges Wolinski, en 11 gewonden waarvan vier ernstig. Daarnaast raakte ook bekend dat ook één Joodse vrouw Elsa Cayat (schrijfster voor Charlie Hebdo) werd gedood bij de aanslag in Charlie Hebdo, wat het aantal Joodse slachtoffers op twee brengt.

rebellen3Als je elke dag van het jaar met dit soort barbaarse afrekeningen en aanslagen wordt geconfronteerd in de Israëlische en Arabische pers wordt het bijna alsof je d’r middenin leeft. Terreur went nooit, maar het vele bloed en de verhakkelde lijken helaas wel. Dat Israël’s pijn niet of nauwelijks wordt gevoeld in het Westen en in het algemeen op weinig empathie of sympathie kan rekenen, is een gevolg van de desinformatie campagne in het Westen.

Neem de lijst van aanslagen tegen Israël van Hamas, Hezbollah, Al Fatah, Islamitische Staat (ISIS/ISIL), Taliban, Al Qaeda e.a. erbij, de facto een 1000-voud van wat er zich gisteren in Parijs heeft afgespeeld en misschien begint er dan wat te dagen. Ik herinner me nog goed de vele enthousiaste kreten in het Westen toen vier jaar geleden de Arabische Lente uitbrak in het M-O. Vergelijkingen met de Franse Revolutie swingden de pan uit. Die onnozelaren toch.

Echter, een paar maanden later was het lachen hen vergaan toen het bloed in beken van de bergen naar beneden begon te stromen en sindsdien niet meer te stoppen is. Honderdduizenden zijn er vermoord en miljoenen op de vlucht voor de Jihadisten van het Midden-Oosten, die bovendien ook nog als een magneet duizenden westerse moslims aantrekken, belust op wraak en bloedvergieten.

Bovendien, vergeet al die theoriëen over ‘lone wolves’, vereenzaamde killers… da’s praat voor de vaak. Dit zijn de tentakels van de radicale politieke Islam die over alle grenzen heen naar de wereld grijpen waarvan het hart klopt in de moskeëen van het Midden-Oosten, in Mekka, Medina en elke vrijdag in de Al Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem.

merah2

Frankrijk trok geen lessen uit de aanslag in Toulouse in maart 2012 waarbij vier Franse Joden waaronder drie kindjes koelbloedig werden geëxecuteerd door de jihadist Mohammed Merah (plaatje rechts). België heeft niks geleerd toen jihadist Mehdi Nemmouche in mei 2014 vier mensen executeerde in het Joods Museum te Brussel waaronder een Joods koppel.

Met de Jihad thans in de salons van de verwende westerlingen, die het gewend zijn de knop om te draaien als er in Israël bij de zoveelste aanslag weer een paar dozijn mensen werden vermoord door radicale jihadisten van Hamas en Co, puurt het Westen hier thans hopelijk de noodzakelijke lessen uit. Zij het met veel pijn, dezelfde pijn waar Israël al sinds 1948 een patent op heeft en het Joodse volk al 2000 jaren.

In een persconferentie van gisteravond waarbij eersteminister Benjamin Netanjahoe namens Israël zijn rouwbeklag overmaakte aan de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in Parijs, zei de premier er het volgende over:

“Twee jaar geleden zagen we een zeer grote opleving in het internationale terrorisme, [met name] de islamitische terreur. Radicale islamitische terreur kent geen grenzen en daarom moet ook de strijd daartegen grensoverschrijdend zijn.

Ik stond een paar maanden geleden op het podium in de Verenigde Naties en ik zei dat indien het terrorisme van Hamas, de terreur van Hezbollah, ISIS en Al-Qaeda hier niet en niet NU wordt gestopt, de terreur zich zal verspreiden over de hele wereld. Als we niet consequent, eendrachtig en met vastberadenheid ertegen vechten, zullen de verschrikkelijke daden waarvan we vandaag in Parijs getuige zijn, niet de laatsten zijn en niet eens de ergsten.

Het doel van de islamitische terreur is niet een overeenkomst bereiken, baseert zich niet op grenzen, en is ook niet gebaseerd op Israël, niet alleen en niet eerst en vooral Israël. Het belangrijkste doel van de islamitische terreur wil samenlevingen en landen vernietigen, wil humanistische beschavingen uitroeien die gebaseerd zijn op vrijheid en cultuur naar eigen keuze en in plaats daarvan, een fanatieke dictatuur op te leggen die de mensheid terugvoert naar een ander tijdperk.

Vandaar dat vrije samenlevingen en alle beschaafde naties zich moeten verenigen en dit terrorisme bestrijden. Het bevechten wil zeggen zowel fysiek als tegen hun valse argumenten en op geen enkele wijze hun rechtvaardigingen accepteren voor hun motieven. Bovenal moeten we elkaar steunen op eenzelfde samenhangend en assertief front [tegen dat].”

door Brabosh.com

8 gedachtes over “Israël over Charlie Hebdo executies: Jullie pijn is al decennialang ONZE pijn, leer er uit

 1. Dit is een goed verhaal ,dat over de gehele wereld gelezen dient te worden . Probleem is hoe zet je dat verhaal met jouw ter beschikking saande diende kanalen verder in de markt.

  Like

 2. Westerse politici willen het niet zien, maar een golf van islamitische terreur zal over onze beschaafde landen komen. En er is geen regering die daar iets tegen durft te ondernemen. Het gevolg zal zijn dat journalisten en cartoonisten het niet meer in hun hoofd halen om een satirische prent te maken of column te schrijven ten koste van de islam, zijn profeet of zijn aanhangers. We doen het allemaal in onze democratische broek. De islam heeft het vrije Westen bij de strot beet. Dat belooft weinig goeds voor 2015 …

  Eén ding is zeker: het groepje pro-Israëlactivisten zal nog meer geïsoleerd raken. Ze zullen een zelfde eenzame weg volgen als Israël in de wereld. Ga daarom alsjeblieft door met je uitstekende site, Hugo. Het is een verademing om te lezen, naast al die leugens over Israël!

  Like

 3. EN ISRAEL HEEFT GELIJK DAAR KENNEN ZE NIET ANDERS DAN DEZE SHIT ZE ZIJN ER AL AAN GEWEND NU DE WESTERSE WERELD NOG TIS NIET MEER DE VER VAN MIJN BED SHOW!parijs NOTABENE DE STAD VAN HEEL DE WERELD!!!!DE STAD VAN DE LIEFDE!HOE DURVEN DIE MOSLIMS!!eN LAAT VOORAL ISRAEL niet VALLEN DIE BETEKENEN MEER VOOR DE WERELD DAN WIJ WILLEN DENKEN!!!!RED PARIJS RED DE WERELD!!

  Like

 4. “Leer er uit”!

  LOL!

  De Franse, Britse, US & EU spinmachines met excuus Truus aan de knoppen werken al op volle toeren.

  “Dit heeft niets met Islam te maken” blablabla.

  Zolang ze de stront in hun ogen en het bord voor hun kop niet willen weghalen moeten ze niet verbaasd zijn dat het Europese continent aan de vooravond staat van chaos, terreur en Islamisatie.

  Zoals ex US Ambassadeur John Bolton verklaarde; “Zolang Europa een paar huizen in Israel’s hoofdstad en omgeving als de grootste bedreiging voor de werelvrede ziet dan is het verloren”.

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.