Je suis Charlie

je-suis2

Laatst bijgewerkt: vrijdag, 9 januari 2015 om 10u12'

Ik krijg nogal wat negatieve reacties binnen op mijn ‘Je suis Charlie’, dus vandaar de volgende toelichting.

De aanslag tegen Charlie Hebdo was een aanslag gericht tegen het recht op vrije meningsuiting en tegen de democratie als dusdanig. Dit heeft geen enkele inhoudelijke connotatie met wat Charlie Hebdo in haar weekblad publiceerde. De inhoud van Charlie Hebdo interesseert mij namelijk geen barst, het gaat mij louter om het principe. Meer hoeft u daar niet achter de zoeken.

“Ik ben Charlie” omdat ik haast op wekelijkse basis bedreigingen ontvang om de eenvoudige reden dat ik openlijk pro-Israël ben. Wat Charlie Hebdo woensdag is overkomen kan mij morgen, volgende week of maand ook overkomen simpelweg omdat ik openlijk uitkom voor mijn mening.

fingerMaw: ik voel mij al vele jaren rechtstreeks en concreet geviseerd door die jihadistische moordbrigades en ander antisemitisch en anti-Israël tuig-van-de-richel.

Ik heb daar maar één antwoord op: “F*ck Off!”

Brabosh.com

Antwerpen, 9 januari 2015

3 gedachtes over “Je suis Charlie

  1. Het gaat hier niet om een politieke of religieuze strijd, maar ten diepste om een geestelijke oorlog!

    Like

Reacties zijn gesloten.