Onder druk van CNN verwijdert Abbas’ partij Al Fatah één antisemitische cartoon van Facebook

fatah-cartoon3
Op woensdag 31 december 2014 plaatste Al Fatah, de politieke partij van PA-president Mahmoud Abbas, naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de eerste aanslag tegen Israël op haar officiële Facebookpagina bovenstaande cartoon. Daarop is een berg schedels te zien waarvan verschillende met een Davidster en er bovenop een geweer met de officiële vlag van Al Fatah. De tekst op het plaatje leest “lingering on your skulls” (blijvend op uw schedels).

Eens temeer een bewijs voor de genocidale intenties van Al Fatah die, net zoals Hamas overigens, de gewapende strijd beschouwen als het enige middel om hun doel te bereiken, met name de verovering van Israël door geweld en moord en te vervangen door een Palestijns kalifaat. Zie ook het dozijn cartoons die ik hier gisteren plaatste die exact hetzelfde vertellen.

mahmoud-abbas-kefHolocaustontkenner Mahmoud Abbas, chef van Al Fatah: “Wir haben es nicht gewusst!”

Compleet in tegenstelling dus met wat Al Fatah officieel in het Engels verklaart bestemd voor westerse oren, maar in het Arabisch het duidelijk helemaal anders klinkt. Er volgde een reeks protesten tegen deze cartoon die overigens weinig uithaalden, totdat de Amerikaanse nieuwszender CNN het verhaal oppikte en het de wereld rondging. CNN drong aan op uitleg bij Al Fatah en er bleef voor Mahmoud Abbas en zijn entourage niks anders over dan het hele geval te ontkennen.

Woordvoerder voor Al Fatah, Mahmoud al-Aloul, vertelde aan CNN dat zijn factie niet verantwoordelijk was voor de cartoon: “Fatah heeft dit beeld niet ontworpen. De persoon die deze heeft geplaatst werd gevraagd om ze te verwijderen. Het beeld en de tekst weerspiegelen niet de mening van Al Fatah.” En inderdaad, nadat Al-Aloul dit op CNN vertelde verdween de cartoon van de Facebookpagina van Al Fatah.

Zal Al Fatah nu al die andere antisemitische cartoons van haar officiële Facebookpagina verwijderen? Zoals bv. die hier thans nog steeds te zien zijn naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Al Fatah? Nee, natuurlijk niet. Iemand zal eerst CNN nog eens aan zijn mouw moeten trekken. Dat lijkt te werken. Toen naar aanleiding van de ontvoering en moord op de drie Joodse studenten in juni van dit jaar een hele reeks gore antisemitische cartoons verschenen op de officiële Fatah Facebookpagina was CNN er ook niet bij en bleven ze dus gewoon staan.

Maar je kan natuurlijk niet eeuwig je ogen blijven dichtknijpen voor zoveel door de Palestijnse ‘staat’ gesponsorde haatpraat en dankzij CNN verdween voor één keer de bovenstaande antisemitische pulp van het internet. Moeten we nu ‘Thank You CNN’ zeggen? La me niet lachen want het is om te huilen.

Als straks deze geheel gore Fatah Facebookpagina van Mahmoud Abbas, die bulkt van Jodenhaat onder het mom van Israëlhaat, definitief van het internet verdwijnt, dan pas – en niet eerder! – willen we iemand feliciteren met het resultaat van het bestrijden van de criminaliteit. Want Jodenhaat verspreiden en promoten is geen vrije meningsuiting maar een misdaad tegen de menselijkheid.

sick01

Onder andere deze cartoon hierboven verscheen op 15 juni 2014 op de officiële Facebookpagina van Al Fatah, de partij van  Mahmoud Abbas. Op de bewuste cartoon worden de drie Israëlische studenten, die op 12 juni 2014 werden gekidnapt door Hamas en drie weken later vermoord werden teruggevonden, door Al Fatah afgebeeld als ratten met keppeltje en een Davidster bengelend aan een vislijn. Ernaast staat in het Arabisch geschreven : “Een meesterlijke vangst.”

door Brabosh.com

 

Een gedachte over “Onder druk van CNN verwijdert Abbas’ partij Al Fatah één antisemitische cartoon van Facebook

  1. Het is toch onbegrijpelijk dat de zogenaamde ” beschaafde” wereld niet ziet met welke barbaren we hier te doen hebben. Ook Abbas blijkt allang geen ” politieke ” partner meer te zijn maar een ordinaire terrorist. Het is rechtstreeks satanisch wat hier door de zgn. Palestijnse voorman afgebeeld wordt en wat hun doel is. Dit zijn geen mensen meer maar moord machines.

    Israël, blijf eerlijk en oprecht volg de regels van de Tora en volg correct de wereldlijke wetten en gij ZULT LEVEN Am Chai!!!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.