Na mislukte aanslag brengt Hamas video uit: ‘Hoe iemand goed neersteken en snel wegkomen’

messenles

Na een mislukte aanslag van vrijdag jl. in Jeruzalem op twee agenten van de grenspolitie, die door een Palestijn gewapend met een mes werden aangevallen, maar slechts licht gewond raakten, hebben de Palestijnen een video uitgebracht waarin aan de hand van oefeningen wordt uitgelegd “Hoe iemand goed neer te steken,” berichtte aldus NRG News gisteren zondag. Een “leuke” reeks oefeningen die je goed kan prakizeren met vrienden en kennissen of met je buurvrouw. Je weet maar nooit wanneer het van pas kan komen. 😦

oldcityattackIn de aanslag van vrijdag die plaatsvond na de moslimgebeden, werd een 19-jarige Israëlische officier in de nek gestoken en een andere 35-jarige officier in de hand. Beiden werden verzorgd in het hospitaal van Jeruzalem en zijn herstellende.

De aanvaller kon na wat schermutselingen met de politie wegvluchten na de mislukte aanslag. “Dit was een ernstig incident waarbij politie officieren werden verwond. De politie van Jeruzalem zal de daders vinden,” zei district-commandant majoor-generaal Moshe Edri. De dader werd intussen herkend en wordt opgespoord.

In de instructrievideo van Hamas hieronder, is een gemaskerde instructeur te zien die een mes vastklempt en een gemaskerd ‘slachtoffer’. Er worden verschillende technieken gedemonstreerd om een persoon maximaal te verwonden en hoe een aanvaller snel kan steken en daarna wegvluchten. “Sta op en ga aanslagen plegen,” eindigt de clip op de tonen van Arabische muziek.

door Brabosh.com

Palestijnse video “Hoe steek je iemand neer?”