In de Palestijnse ambassade in Zweden wordt Israël van de kaart geveegd +video


The PA solution in the “Palestinian Embassy” in Sweden

Als gevolg van de Israëlisering van het antisemitisme in Zweden (en elders in Europa) neemt de liefde voor de Palestijnen absurde proporties aan terwijl parallel aan de toenemende Israëlhaat ook de Jodenhaat in eigen land toeneemt. Dat bewees onlangs Björn Söder, boegbeeld van de extreemrechtse Zweedse Democraten, de derde grootste partij in Zweden, door op de pro-Palestijnse trein van Jodenhaat te springen door te verklaren, dat “Joden die Zweedse burgers willen worden, geen Zweden kunnen worden tenzij ze zich assimileren.”

pa-solution2Een bezoek aan het kantoor van de Palestijnse ambassadrice Hala Fariz aan Zweden in de hoofdstad Stockholm (beelden hierboven), schept meer duidelijkheid omtrent hoe de ene haat zich naadloos aansluit bij de andere.

Die ambassade bevindt zich in een prachtig statisch gebouw, luxueus ingericht met alles erop en eraan. Wie de kantoren betreedt merkt meteen de vele foto’s van illustere Palestijnse leiders op en opvallend ook veel anti-Israël ‘artistiek’ werk. Telkens in de vorm van een kaart van Palestina waarin Israël niet op voorkomt (plaatje rechts).

Het Palestina van de toekomst vervangt hier compleet de Joodse staat Israël. Al die afbeeldingen en kunstwerken in de Palestijnse ambassade vertellen de achteloze bezoeker hoe de Palestijnse Autoriteit de ‘eindoplossing’ van het Palestijns-Israëlisch conflict in werkelijkheid opvat.

En dat is duidelijk geen tweestatenoplossing van twee staten naast elkaar in vrede en veiligheid maar kortweg een wereld zonder Israël en zonder Joden. Een volk werd uitgewist. Nu nog een Zweden zonder Joden en de cirkel is rond.

Aldus lijkt het de ‘staat’ Palestina goed voor de wind te gaan, tenminste toch reeds in Zweden. Zoals bekend erkenden de Zweden op 30 oktober 2014 de ‘staat’ Palestina en beet hiermee de spits af om als eerste land binnen het 28-landenblok van de Europese Unie het Palestijnse luchtkasteel een schijn van waarachtigheid mee te geven.

door Brabosh.com

 

Een gedachte over “In de Palestijnse ambassade in Zweden wordt Israël van de kaart geveegd +video

  1. Zweden, ooit een trotse natie, waar tijdens de Tweede Wereldoorlog door de diplomaat Raoul Wallenberg honderden Joden van de gaskamers werden gered, is hard op weg de eerste moslimstaat in Europa te worden.

    Lees dit artikel van Franklin ter Horst maar eens. Je valt van je stoel.

    http://www.franklinterhorst.nl/Ook%20Zweden%20gaat%20gebukt%20onder%20moslimterreur.htm

    In januari zijn er weer verkiezingen in Zweden, het is te hopen dat de zwijgende meerderheid nu op een verstandige manier kiest, anders is het land reddeloos verloren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.