Gedode Gazaanse ‘journalist/fotograaf’ Izzat Duheir bleek terrorist van Islamitische Jihad

duheir01

Op 29 juli 2014, temidden Operation Protective Edge, berichtte het Palestijnse nieuwsagentschap Ma’an News over 57 Palestijnse ‘burgers’ die werden gedood tijdens een Israëlisch bombardement. Ondermeer de woning van de Palestijnse familie Duheir in Rafah werd getroffen waarbij meerdere doden vielen, onder hen de Palestijnse journalist en fotograaf Izzat Duheir:

duheir2

Het bericht werd onmiddellijk overgenomen door de Westerse media, mensenrechtengroepen, journalistenbonden en -organisaties enz. en vloog aldus in sneltreinvaart de wereld rond:

duheir3

Het media departement van de Islamitische Universiteit was diegene die de 23-jarige Izzat Duheir als zijnde ‘journalist’ aanduidde en hij kwam tevens op de lijst te staan “van 17 ‘onschuldige journalisten’ die werden vermoord door de Zionistische bezetter.”

Tijdens de Hamasoorlog tegen Israël deze zomer, begon het na verloop van tijd wel op te vallen dat het Hamas ministerie voor Volksgezondheid, die de westere media inlichtte over het aantal slachtoffers dat die dag gevallen was, nooit melding maakte van gevallen militanten en terroristen.

Wat al gauw leidde tot speculaties dat 70 tot zelfs 90 procent van de dode Palestijnen allemaal burgers waren. De westerse media trapte om de gekende redenen met open ogen gretig en kritiekloos in de val en publiceerde voortaan enkel nog lijsten van gevallen Palestijnen die rechtstreeks door de propagandadienst ‘Pallywood’ van Hamas werden verspreid.

Thans, nu het stof is gaan liggen van het oorlogsgeweld en een staakt-het-vuren inging op 26 augustus 2014, sijpelen om de regelmaat overlijdingsberichten van gevallen ‘martelaren’ [lees: terroristen] van Hamas, Islamitische Jihad en de rest van het dozijn Palestijnse terreurgroepen die Gaza ‘rijk’ is. Intussen weten we met stellige zekerheid dat meer dan de helft van de overleden Gazaanse ‘burgers’ inderdaad Palestijnse terroristen waren.

En wie duikt op in die lijst van ‘martelaren’? Juist, onze journalist en fotograaf Izzat Duheir! De Palestijnse ‘journalist en fotograaf’ uit Rafah was in werkelijkheid een actief lid van de Al Quds Brigades, het doodseskader van de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ).

Hij staat zelfs op de lijst van het Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center in een rapport waarin 123 sterfgevallen van de Islamische Jihad werden opgelijst.  En waar heeft de Meir Amit Dienst die informatie vandaan? Van de sites en Facebookpagina’s van Al Quds zelves uiteraard maar die blijkbaar door de westerse media nooit worden ingekeken.

duheir4

Hierboven een meer relevant plaatje van ‘journalist-fotograaf’ Izzat Duheir uit Rafah, militant van de Al Quds Brigades, en onderaan een poster van de Islamitische Jihad, gepubliceerd op de website van de Al Quds Brigades.

Beelden liegen nooit!

duheir5

De Gazaanse Fotograaf en journalist Izzat Duheir in actie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.