Hasby genomineerde best clip anno 2014: ‘The Middle East Problem’ van Dennis Prager [video]


The Middle East Problem

Zoals dat op elk jaareinde het geval is worden ook nu weer de genomineerden bekend gemaakt voor de Hasby Awards 2015. Pro-Israëlactivisten, beste blogs, beste pro-Israëlwebsites, commentatoren, artikels, toespraken, video’s enz. maken hun opwachting.

De bovenstaande videoclip “The Middle East Problem”, ingesproken door de gekende pro-Israëlactivist Dennis Prager, werd genomineerd in de categorie ‘BEST PRO-ISRAEL VIDEO‘ van het afgelopen jaar 2014.

In de bovenstaande videoclip slaagt Prager er in om op minder dan zes minuten tijd het M-O conflict op een bondige wijze uit te klaren. Een hele prestatie op zich. Waar u normaal een heel semester voor nodig heeft, dat doet Prager in deze korte clip. Prager is in de Verenigde Staten ontzettend beroemd met zijn show op de Prager University en zijn vele voordrachten in de meeste Amerikaanse staten. De Prager Universiteit op Facebook: https://www.facebook.com/prageru

Synopsis door Brabosh.com
Heeft u ook het gevoel flink gehersenspoeld te zijn door de reguliere media (NOS, BBC, VRT / Eén, Canvas enz.) omtrent het Midden-Oostenconflict, met als gevolg dat u er steeds minder van begreep en uiteindelijk achter bleef met een barstende hoofdpijn, maar wel in de rotsvaste overtuiging dat Israël en de Joden de bron van alle kwaad zijn?

Dan is er iets goed mis met u. Maar geen nood, er bestaat een remedie om af te raken van uw ziekelijke Jodenhaat en uw onweerstaanbare neiging tot Israëlbashen. Als u ooit geprobeerd heeft om het Midden-Oosten probleem te begrijpen en u tot uw grote frustratie moest constateren dat hoe meer u zich inspande u er steeds maar minder en minder van begreep, dan ligt uw laatste hoop bij Dennis Prager.

Volgens Dennis Prager (plaatje rechts) hoef je helemaal geen jaren te studeren op dit conflict want in werkelijkheid is het erg simpel samen te vatten: De ene zijde wil de andere zijde dood.

Het Midden-Oosten conflict wordt door de nationale en internationale media voorgesteld als zou het het meest gecompliceerde en belangrijkste probleem in de wereld zijn. Een landje zoals Israël, dat in oppervlakte nog geen 2/3 beslaat van ons toch al zo piepkleine België, domineert al decennialang het wereldnieuws enkel en alleen omdat het bestaat.

Israël moet weg. Basta. Het maakt niemand wat uit dat de Israëliërs in vrede willen leven en bereid zijn om een Palestijnse staat als buur te accepteren. De meeste Palestijnen willen gewoonweg niet eens dat Israël bestaat.

Voor hun genocidale streven baseren ze zich onder meer op de Verklaring van Khartoem van september 1967, toen een blok van 22 Arabische landen die samen de Arabische Liga vormen, haar beruchte 3 x NEEN de wereld inzond: geen onderhandelingen met Israël, geen erkenning van het bestaansrecht en nooit vrede met Israël. Die verklaring werd nooit ingetrokken en blokkeert tot op vandaag elke uitkomst van om het even welk vredesoverleg.

door Brabosh.com