Hasby genomineerde best clip anno 2014: ‘Why I support Israel’ van Pat Condell [video]


Why I support Israel
Waarom ik Israël steun

Pat Condell: “We don’t care if you’re offended, and we never will. Get used to it.

[“Het kan ons geen barst schelen wanneer u zich beledigd voelt en dat zal ook nooit gebeuren.
U kunt er maar beter aan wennen.”]

Zoals dat op elk jaareinde het geval is worden ook nu weer de genomineerden bekend gemaakt voor de Hasby Awards 2015. Pro-Israëlactivisten, beste blogs, beste pro-Israëlwebsites, commentatoren, artikels, toespraken, video’s enz. maken hun opwachting.

De bovenstaande videoclip “Why I support Israel”, ingesproken door de gekende pro-Israëlactivist Pat Condell, werd genomineerd in de categorie ‘BEST PRO-ISRAEL VIDEO‘ van het afgelopen jaar 2014.

Pat Condell is een echt fenomeen op het internet. Hij post met de regelmaat van een klok monologen o.a. op zijn eigen website en op YouTube. Zijn monologen zijn ontzettend populair en werden miljoenen keren bekeken. Zo werd zijn videomonoloog No mosque at Ground Zero sinds 4 juni 2010 maar liefst 6.090.259 keer bekeken!

Andere toppers zijn bv: The trouble with Islam [1.022.099 hits] en Appeasing Islam [1.663.119 hits], A word to rioting Muslims [1.774.095 hits] en The religion of fear [745.558 hits]. Alle 75 video’s bekijken dat kan hier klikken. In die videomonologen uit hij kritiek op het christendom en religie in het algemeen maar in het bijzonder op de politieke Islam.

Volgens Condell afficheert de Islam zich ten onrechte als ‘de religie van de vrede’ terwijl Islam volgens hem juist zeer agressief en onverdraagzaam is. We kunnen het misschien eens vragen aan de koppensnellers van Islamitische Staat (ISIS/ISIL), de terreurbende van Hamas, Al Qaeda, Taliban of Boko Haram. Maar dan wel vanop veilige afstand 😉

door Brabosh.com