Wereldprimeur: Antisémitox, het medicijn dat u kan genezen van antisemitisme

Antisémitox

De Franse Organisation Juive Européenne (OJE) is een nieuwe ludieke campagne begonnen in de strijd tegen het antisemitisme, tegen de Israëlisering van de Jodenhaat en tegen het anti-Zionisme in het algemeen.

Ebola van de neo cortex
Zoals iedereen weet is antisemitisme een ziekte van de geest. Sommigen noemen het zelfs de Zwarte Pest of Ebola van het Brein, die in sommige gevallen zelfs de hele inhoud van de hersenpan zou opvreten. Deze ziekte kan iedereen aantasten. Niemand is immuun. Van hoog tot laag, rijk tot arm, man/vrouw, dokter, advocaat, burgerlijk ingenieur tot poetsvrouw, genie tot volslagen debiel, het kan ieder van ons overkomen.

In ieder geval hebben wetenschappers feitelijk vastgesteld dat antisemitisme een chronische hersenziekte is waarvan helaas de oorzaak tot op heden nog niet werd achterhaald. Symptoombestrijding kan soms verlichting brengen, maar eens het virus antisemitismus zich in het brein heeft genesteld, meer bepaald in de neo cortex, het rationele deel van de hersenen, blijft het daar zitten tot de geïnfecteerde persoon overleden is.

Helen ThomasZo ziet Jodenhaat er dus uit: Helen Thomas (1920-2013)

In bepaalde ernstige gevallen kan het virus antisemitismus het uiterlijk beïnvloeden en zelfs ernstig vervormen, zoals bv. gebeurde bij Helen Thomas (plaatje rechts), jarenlang correspondente voor UPI in het Witte Huis Washington die haar virulente Jodenhaat nooit onder stoelen of banken wegstak, integendeel.

In 2010 liet Helen Thomas zich opmerken met uitspraken zoals “Joden moeten als de bliksem Palestina verlaten. Ze moeten terug naar huis, naar Polen, Duitsland, Amerika of eender waar” (mei 2010) en ook “Het Congres, het Witte Huis, Hollywood en Wall Street zijn in handen van de Zionisten. Ze laten het niet alleen bij praatjes” (december 2010).

Sommigen trachten deze antisemitische kwaal te onderdrukken of te milderen met alcohol, cocaïne en andere drugs, maar dan treedt vaak gewenning of verslaving op en kunnen dan weer andere problemen genereren.

Antisémitox
Maar er is opnieuw hoop op genezing. Het laboratorium en de medewerkers van het onderzoekscentrum van het OJE zijn er eindelijk ingeslaagd om een remedie op punt stellen om te genezen van die plaag. Resultaat gegarandeerd!

Onder de reclameslogan “Antisémitox, on peut enfin guérir de son antisémitisme” heeft het OJE een nieuw medicijn op de markt gebracht: Antisémitox.

Antisémitox03Wie de inhoud van het medicijndoosje opent zal zien dat het drie zaken bevat: drie lekkere honing bolletjes, een blauwe pleister (plaatje rechts) en een papiertje met daarop de tekst van de wettelijke straffen die er bestaan tegen mensen die zich in het openbaar antisemitisch outen en/of Jodenhaat propageren.

Op de achterkant van het doosje vindt u een indicatie welke kwalen dit nieuwe medicijn zoal kan genezen: beledigingen, schelden, agressie, waanbeelden en revisionisme.

Het zou ook helpen om beledigende gebaren te onderdrukken zoals bv. de ‘quenelles’ – de omgekeerde nazi-groet die werd gepopulariseerd door de negationistische en antisemitische Franse standup-comedian Dieudonné en last but not least de “fièvre du vendredi soir” (de gevreesde ‘vrijdagavond koorts’ die bij velen opsteekt wanneer voor de Joden de sabbat begint).

Het medicijn is verkrijgbaar via de website van het OJE tegen de schappelijke prijs van 5 euro voor één doosje. Het wordt helaas nog niet niet vergoed door de sociale zekerheid, maar daar wordt aangewerkt. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar de bestrijding van het antisemitisme, stelt het OJE.

De campagne van het OJE wil een antwoord geven aan de feitelijke ontsporingen die zich voordoen, gekoppeld aan het Israëlisch-Palestijnse conflict, het amalgaam Jood/Israël/Zionisme, aan geld enz. Het is alleszins een leuk idee dat navolging verdient onder verschillende andere thema’s: zwarten, homo’s, Arabieren, wit, rood en geel enz.

Men zal zich uiteraard afvragen of campagnes zoals deze uiteindelijk de opinies zullen doen veranderen. “Heeft ook maar één enkele racistische persoon daadwerkelijk ooit wel zijn mening over Joden herzien? We kunnen daar niet op vooruit lopen,” schrijft het OJE en besluit met: “Het fameuze recept ‘eet 5 groenten en fruit per dag’ of ook ‘eten en daarna je billen bewegen om niet te sterven’ heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Dus, na dit alles, waarom niet?”

door Brabosh.com

Antisémitox02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.