Hasby genomineerde best clip anno 2014: ‘Jews Can’t Stop’ van Orit Arfa [muziekvideo]


Orit Arfa met een remake van Miley Cyrus’ lied: “Jews Can’t Stop”

Zoals dat op elk jaareinde het geval is worden ook nu weer de genomineerden bekend gemaakt voor de Hasby Awards 2015. Pro-Israëlactivisten, beste blogs, beste pro-Israëlwebsites, commentatoren, artikels, toespraken, video’s enz. maken hun opwachting.

De bovenstaande satirische videoclip “Jews Can’t Stop”, naar een song van Miley Cyrus gezongen door de Israëlische schrijfster (zie onderaan ‘The Settler’) en zangeres Orit Arfa, werd genomineerd in de categorie ‘BEST PRO-ISRAEL VIDEO‘ van het afgelopen jaar 2014. De clip is een productie van Orit Arfa ‘www.oritarfa.net‘ en de beelden werden gemaakt in Ariel, Bet El, Ein Prat, Eli, de Hebron Heuvels, Shiloh en in Tel Aviv.

Miley Cyrus deed wenkbrauwen fronsen met haar hyper-seksueel optreden met de hit “We Can’t Stop” tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards. Maar bezorgde Joodse ouders moeten geen angst koesteren!

De nieuwe video (bovenaan) van Orit Arfa, die werd gemaakt op de recente song van Miley Cyrus, heeft Cyrus’ aanvechtbare geest naar een goed doel gekanaliseerd: de Joodse rechten te verdedigen om te leven en gedijen in het land van Israël. Joden kunnen niet stoppen met bouwen, te beminnen, bidden en al doen wat ze graag willen doen in hun eigen land.

The Settler: A novel of modern Israel [2013]
door Orit Arfa [bron]

Pageflex Persona [document: PRS0000038_00072]

Synopsis:
Tel Aviv. Israel’s very own city of sin. And for Sarah Dakar, the metropolis becomes just that once she is evacuated from her home in Gush Katif, Gaza by the army she once loved and admired – an army to which her brother lost his life. She never believed the “Expulsion” – as she called this historic 2005 event – would happen. As she settles in Tel Aviv to begin university while her family adjusts to life in government housing, she begins to question the values she once held dear: belief in God and the Jewish state. The dancefloor of the world-famous Tel Aviv nightclub, Atlantis, provides fertile ground for the rebel-in-waiting. Its liberal and charismatic owner, Ziv Harel, is more than glad to transform a “religious settler” into a nightlife queen. Their mysterious attraction leads both on a path of self-discovery, but how far will Sarah go to question who she is – and at what cost?

door Brabosh.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.