Een gelukkig Kerstmis van de koppensnellers van Al Qaeda [satirevideo]


Merry Christmas from Al Qaeda

Een plezante parodie op de song ‘Eye of the Tiger‘ van de Amerikaanse rockgroep Survivor. De single, die uitkwam in de lente van 1982, was geschreven op verzoek van de Hollywoodlegende Sylvester Stallone en diende als themasong voor de film Rocky III waarin Sly de hoofdrol speelde.

hamas-isisToevallig zijn het de koppensnellers van Al Qaeda die hier het mikpunt zijn van spotternij, maar het kon evengoed Hamas zijn geweest, Bok Haram, Taliban of Islamitische Staat (ISIS/ISIL). ’t Is al één bloederige pot nat.

Met z’n allen trachten zij ons alle dagen van het jaar te ‘verblijden’ met het publiek kelen van mensen en journalisten, ontvoering en verkrachting van  piepjonge meisjes en elkeen naar het leven staat die niet plat op de buik gaat voor het woord van Allah en zijn Profeet.

Deze bloeddorstige islamistische Neanderthalers hebben hieraan met hun middeleeuws hakken, kelen en kappen een nieuwe dimensie gegeven, met veruit op kop Islamitische Staat (ISIS/ISIL), de Tyrannosaurus Rex van de militante Islam. Allah Akhba-a-aha-ar!

T-rex“The Eye of the T-Rex of Islam”