Andrew Klavan: Bescherm kankerziekte tegen de Joodse wetenschappers! [satirevideo]


Andrew Klavan: Defend Cancer Against the Jews!

Zoals iedereen weet, met inbegrip van al diegenen die het om de gekende redenen NIET WILLEN weten, staat de Israëlische medische wetenschap aan de frontlijn in de strijd tegen talloze ongeneeslijke ziektes. De onderzoekscentra aan de Israëlische universiteiten zijn wereldvermaard. Alzheimer, Ebola, wetenschappers zoeken steeds nieuwe behandelingen en laboratoria vinden steeds nieuwe en betere medicijnen uit om kwalen te bestrijden dan wel te verlichten.

Ook in de strijd tegen kanker heeft Israël de voorbije jaren belangrijke resultaten geboekt. Maar het mag allemaal niet baten: de “Joden zijn slecht”, “Israël is een schurkenstaat”, klinkt wereldwijd het credo. Vandaar dat in de strijd om de vernietiging van de Joodse staat wereldwijd wordt opgeroepen tot een economische en culturele bocyot van Israël met inbegrip van een academische boycot.

Zo heeft onlangs de Amerikaanse studentenbond aan de University of California Los Angeles (UCLA) bij meerderheid opgeroepen tot academische bocot en besloten om niet langer te investeren in de Israëlische wetenschap. Ook de New York University (NYU) is op de boycot-Israël trein gesprongen en besloot om de banden met de Joodse wetenschap in Israël door te snijden.

Dit en andere boycotinitiatieven inspireerde Andrew Klavan om in de video hierboven een noodkreet te slaken voor het “behoud van kankerziekte” en de “strijd te steunen van kankercellen tegen de Joodse wetenschap” in Israël die dreigt de strijd tegen deze ziekte te winnen. “Bescherm kanker tegen de Joden!” grapt Andrew Klavan.

Soms kan je maar beter de spot drijven met zulke boosaardige antisemieten want als je je het allemaal te hard aantrekt zou je er zelfs kanker van kunnen krijgen. En dan moet je misschien wel medicijnen nemen die door Joden werden bedacht en wie wil dat nou? …. 😦

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.