Het ongelooflijke is gebeurd: de Joden verlaten Israël! [satirevideo]


“Operation Gaza Breakup”

Zoals dat op elk jaareinde het geval is worden ook nu weer de genomineerden bekend gemaakt voor de Hasby Awards 2015. Pro-Israëlactivisten, beste blogs, beste pro-Israëlwebsites, commentatoren, artikels, toespraken, video’s enz. maken hun opwachting.

De bovenstaande satirische videoclip “Operation Gaza Breakup” werd genomineerd in de categorie ‘BEST PRO-ISRAEL VIDEO‘ van het afgelopen jaar 2014. Het zijn dezelfde makers van eerdere satirische videoclips “Operation Gaza Dome” en “Operation Gaza on the Water” die u hier op deze blog kan bekijken.

Het ongelooflijke is gebeurd: de Joden verlaten Israël!
Een massieve Exodus trekt zich op gang. Tientallen raketten volgeladen met het Joodse Volk van Israël, vertrekken vanaf de aarde naar de ruimte. Daar stappen ze over in reusachtige ruimteschepen en zetten koers naar een tot dan toe onbekende planeet “Eden 1” genoemd, die een tijd geleden door het Israëlische ISA (Israel Space Agency) werd ontdekt.

obama-surprise2Obama: “You say what? The Jews have left the building!?!!”

Een gefrustreerde Palestijn krijst woedend: “Eden 1 is van ons! Mijn over-overgrootvader is geboren op Eden 1!” De VN: “Eden 1 is racisme!” enz. Maar het is reeds te laat, de Joden zijn vertrokken naar hun nieuwe thuis.

Wat er daarna met de wereld gebeurt, compleet achtergelaten door de Joden, is een open deur instampen: “Allah Akhbaaaar!!!!” dreunt het over de hele wereldbol, die langzaam helemaal in gitzwarte duisternis wordt gehuld.

In een variant op deze clip kan u ook nog kiezen voor dit alternatief einde, uiteraard met sufferd president Barack Obama in de hoofdrol (plaatje rechts). 😉

door Brabosh.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.