Het was weer feest in Gaza: religieuze Jood (-se pop) in het openbaar verbrand [in beeld]

hamas-hate02

Op vrijdag 12 december 2014 hielden de Al Qassam Brigades, het doodseskader van Hamas, herkenbaar aan hun groene hoofdband met witte opdruk, een ‘gezellig familiefeestje’ in de Gazastrook. Dat feestje annex barbecue vond plaats naar aanleiding van de 27ste verjaardag van de terreurgroep.

Op de achtergrond zijn ook een aantal militanten de zien van de Al Aqsa Brigades, het doodseskader van Al Fatah (Abbas’ politieke factie) herkenbaar aan hun zwarte hoofdband met witte opdruk. Die namen dus blijkbaar eveneens deel aan de ‘plechtige feestelijkheden’. Tenslotte zitten Hamas en Al Fatah samen in het eenheidskabinet van PA-president van Mahmoud Abbas, dus wordt er ook samen gefeest. Overigens ontbraken ook de Al Quds Brigades van de Islamitische Jihad niet op het appèl (klik hier voor een volledig beeldverslag – 55 foto’s).

Eén van de belangrijkste evenementen was het meetronen van drie doodskisten en een pop in de typisch antisemitische voorstelling van ‘den Jood’ in de vorm van een religieuze Jood met zwarte hoed en de gekende haarlokken (pejes, peies of bajes genoemd.) Op de voorgrond met witte kappen met omgekeerd vraagteken, lopen enkele geboeide mannen voorbij, die waarschijnlijk de Palestijnse gevangenen in Israëlische cellen moeten verbeelden.

Zuivere Jodenhaat dus en niet bepaald een symbool van louter Israëlhaat want dan zouden ze ipv een religieuze Jood wel een voorstelling van bv. een Israëlische minister of leider of van een IDF-soldaat hebben genomen. Niet dus. Bron van de foto’s: de met Hamas gelieerde website Pal Times [klik]

hamas-hate01a

Zoals op de zijkanten van de drie doodskisten is te merken werden naast een afbeelding van de wit-blauwe Israëlische vlag ook nog andere zaken afgebeeld. Zo zie ik bv. een afbeelding van de nieuwe (3de) Joodse tempel op de Tempelberg in Jeruzalem, die volgens de Palestijnen in de plaats van de Al Aqsa Moskee en de Rotskoepel zou worden gebouwd.

Op een andere doodskist werden op de zijkant foto’s van de vier rabbijnen afgebeeld, hier met een grote spijker door het voorhoofd, die 18 november jl. door twee Palestijnse terroristen met hakmessen en kogels werden vermoord op het ogenblik dat ze in de Har Nof synagoge in Jeruzalem aan het bidden waren.

hamas-hate03a

Het hoogtepunt van het feestje bleek al even voorspelbaar. De doodskisten werden in brand gestoken en de pop van de religieuze Jood er bovenop gekieperd. Hamas antisemitisch? Neeuh hoor… hoe komt u daar nou bij? Het gaat toch tegen Israël? 😦

door Brabosh.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.