Peiling: 4 op 5 Palestijnen vindt dat Joden doodsteken of doodrijden legaal ‘verzet’ is

har-nof-steekpartijIn de ochtend van 18 november 2014 werden in de Har Nof Synagoge in West-Jeruzalem vier biddende rabbijnen door twee Palestijnse terroristen met hakmessen en pistoolschoten als slachtvee afgemaakt. Een ter hulp toegesnelde Israëlisch-Druzische politieagent werd eveneens doodgeschoten. De twee Palestijnen werden ter plekke neergelegd.

Naar aanleiding van deze bloederige aanslag en de vele andere aanslagen en steekpartijen die de afgelopen weken en maanden hebben plaatsgevonden in Jeruzalem, in Israël en de Israëlische gebieden van Judea & Samaria, hield het Palestijnse Centrum voor Beleid en Onderzoek [PCPSR] onlangs een nieuwe opiniepeiling omtrent de Palestijnse Arabische gewoonten en meningen.

Hieronder is één van hun opvallende bevindingen:

“80% steunt en 20% kant zich tegen de pogingen van individuele Palestijnen om Israëliërs in Jeruzalem en in de rest van de West Bank neer te steken of met vehikels te overrijden.”

hakmesDit groot vleesmes was één van de wapens, die werden gebruikt bij de aanslag in de Har Nof synagoge van Jeruzalem…

Een onderzoeker van het Palestijnse PCPSR beweert dat dit onderzoeksresultaat voor een deel het gevolg is van een andere belangrijke bevinding:

“Een overweldigende meerderheid (86%) gelooft dat de Al Haram al Sharif [de Tempelberg in het Arabisch] in groot gevaar verkeert: 56% gelooft dat Israël van plan is om de Al Aqsa Moskee en de Rotskoepel te vernietigen en dezen te vervangen door een Joodse tempel.”

Uiteraard zijn de twee met elkaar gerelateerd, echter niet op de wijze zoals de PCPSR-onderzoeker beweert. In werkelijkheid zijn zij het resultaat van de door de staat gerunde media van de ‘gematigde’ president Mahoud Abbas en niet te vergeten de aanhoudende ophitsing tot haat en moord van Joden door Hamas en andere gelieerde terreurgroepen in de Palestijnse gebieden.

Het voortdurend en constante rondbazuinen van steeds dezelfde en weerkerende leugens dat Joden de Al Aqsa Moskee “onteren” en “plannen zouden koesteren om deze te vernietigen” evenals het voortdurend opruien van de Palestijnen om deze moskee kost wat kost te verdedigen “ongeacht om het even welke middelen daartoe noodzakelijk zijn”, vormen tesamen met de inherent aanwezige Palestijnse islamistische “genocidale Jodenhaat”, de kern van de huidige golf van bloed en geweld tegen de Joden van Israël.

Meer bewijs voor dit komt van een andere bevinding, eveneens een directe weergave van wat in de Arabische media leeft en wat zij trachten aan te moedigen:

“56% steunen de terugkeer van een gewapende intifada [stenenoorlog]… Drie maanden geleden bedroeg de steun voor een terugkeer naar een gewapende intifada nog 50% en zes maanden geleden op 41%.”

Het Israëlische beleid ten aanzien van de islamitische heilige plaatsen op de Tempelberg en elders in het land is niet gewijzigd. Echter, aan de andere kant is de omvang van opruiing in de Arabische media en van “gematigde” politici de voorbije maanden aanzienlijk toegenomen. En gevolgd door een wat vreemde grillige logica, gebruiken veel Europeanen en ‘progressieve’ nitwits allerlei slag dit soort bevindingen als een reden om de Palestijnse would-be moordenaars steeds meer en meer hulp en geld te geven, in de hoop dat hun bloeddorst hierdoor gestild zou worden.

Echter, het tegendeel is waar. De ongebreidelde Westerse morele en financiële steun voor de Palestijnen, ongeacht hun daden waar ze zelden op nooit op afgerekend worden, schenkt een zekere legitimiteit aan hun bloeddorstige Jodenhaat en vertelt hen dat hun ‘weerstand tegen de Israëlische bezetter’ gerechtvaardigd is en met alle middelen die daartoe beschikbaar zijn.

stekenHet is een feit: 4 op 5 Palestijnen vinden dat neersteken de beste manier is om Joden om te brengen!

door Brabosh.com

naar een bericht van EoZ van 9 december 2014

met dank aan Tiki S. voor de hint: “Wij willen jullie niet maar wél jullie sociale verzorging!”