Palestijnse terrorist steekt met een mes in een supermarkt willekeurig mensen neer +video


Watch: Supermarket Stabbing Caught on Camera
Opgelet! Expliciete beelden!

Op woensdag 3 december 2014 om 16u20 (locale tijd) viel een Palestijnse terrorist met een mes niets vermoedende Israëliërs aan in de populaire grote Rami-Levy supermarkt in Mishor Adumim nabij Ma’ale Adumim in het gebied van Jeruzalem. Op de beelden hierboven is te zien hoe een Palestijnse gek onverhoeds in het wilde weg winkelende mensen begint te steken met een mes.

De Israëlische spoeddienst was snel ter plaatse en moest twee 50-tigers opnemen in het hospitaal voor verschillende snij- en steekwonden. De terrorist, een 16-jarige knul afkomstig uit het Arabische dorpje Al-Azariya ten oosten van Jeruzalem, werd snel opgepakt en hield aan zijn arrestatie slechts lichte verwondingen over nadat hij door een veiligheidsagent werd neergeschoten.

Rami Levy, de eigenaar van de supermarkt, begrijpt er allemaal niks van. Of hoe één gek het voor velen kan verpesten. Zijn supermarkt is al jaren een schoolvoorbeeld hoe Arabieren en Joden kunnen samenwerken. Voor de camera zei hij een tijd geleden dat in zijn bedrijf Arabieren en Joden gelijk zijn, en dat zijn personeel iedere dag bewijst dat co-existentie mogelijk is.

In de supermarkt, die voorbij de Groene Lijn ligt, zijn dagelijks veel Palestijnen aan het werk die goed samenwerken met de rest van het Joodse personeel. Eén van de managers van het bedrijf is zelfs een Palestijnse Arabier. De supermarkt is erg gekend in de streek en wordt druk bezocht door zowel Israëliërs als Palestijnen van de PA.

Rami-Levy04Joodse en Arabische – klanten èn personeel – in de Rami Levy supermarkt

door Brabosh.com

Een gedachte over “Palestijnse terrorist steekt met een mes in een supermarkt willekeurig mensen neer +video

  1. Er zit niets anders op . . . iedere volwassen Joodse bewoner van Israel dient, naast zijn persoonsbewijs, een pistool bij zich te dragen. De alsmaar durende voortzetting van aanslagen maakt dit helaas noodzakelijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.