België bereidt zich voor op de feitelijke erkenning van de nep-staat ‘Palestina’

dewever2Bart De Wever, achter de schermen de feitelijke baas van België, is duidelijk in zijn nopjes met de nakende erkenning van ‘Palestina’ bestuurd door de eenheidsregering van Hamas en Al Fatah.

Na het parlement van Groot-Brittannië op 13 oktober, Zweden officieel op 30 oktober en het parlement van Frankrijk op 2 december maakt ook België aanstalten om de Palestijnse ‘staat’ de facto te erkennen, hoewel die staat van het ‘uitgevonden volk’ geen grond en geen grenzen bezit en zich grotendeels op Israëlische bodem bevindt.

manneken-pisHet Brusselse Manneken Pis zeikt op de Joodse staat

Onder leiding van de Vlaams-nationalistische partij N-VA van Bart De Wever, de grootste partij van Vlaanderen en België, in samenwerking met de overige regeringspartijen CD&V (christendemocraten) Open VLD (de Vlaamse liberalen) en MR (de Waalse liberalen) bereidt de Belgische regering Michel I de officiële erkenning voor van de fictieve staat Palestina.

Dit kan snel gebeuren omdat zoals Le Soir schrijft: “dit niet te lang zal aanslepen omdat er een akkoord over bestaat binnen de meerderheid.”

Zoals bekend is België een voorstander van de tweestatenoplossing, 2 aparte staten – een Joodse en een Islamitische – die vreedzaam naast elkaar leven. Ook België loopt hiermee vooruit op een vredesverdrag en lijkt niet te begrijpen dat een premature erkenning van ‘Palestina’ volgens de Groene Lijn van april 1949 (pre-1967 lijn) nergens toe kan leiden zolang daar niet eerst met Israël over onderhandeld wordt.

door Brabosh.com

en

5 gedachtes over “België bereidt zich voor op de feitelijke erkenning van de nep-staat ‘Palestina’

 1. Ik dacht dat BDW een historicus is of was? Als NVA toegeeft aan dit soort beate onzin, dan overleven ze deze regeringsperiode NIET. De modale Vlaming is écht geen oen en wenst professionaliteit en geen “Haagse bluf” (= opgeklopt eiwit met een beetje suiker klaargemaakt in de oven; kosten ca nil, maar wel lekker). NVA heeft zijn sukses te danken aan het breken van een trend.

  Gijs

  Like

 2. De Palestijnse Leugen gaat ook Nederland niet voorbij. Ook hier in Holland zal, net als in Groot-Brittannië, Zweden, Frankrijk en België, vroeg of laat een staat “Palestina” worden erkend, in strijd met het internationale recht. Want naast de Bijbelse en historische rechten van het Joodse volk op Eretz-Israël, is het gehele gebied van het oorspronkelijke “Palestina” (inclusief Jordanië) aan het Joodse volk toegewezen. Eerst bij de Balfour-verklaring op 2 november 1917, toen bij de Resolutie van San Remo op 24 april 1920 en daarna bij het Mandaat van Palestina op 24 juli 1922. Hoewel deze, aan het Joodse volk toegekende, rechten op het gebied van “Palestina” door artikel 80 van het VN-Handvest worden beschermd, wordt deze bepaling door een grote meerderheid van de VN-lidstaten met voeten getreden.

  Israël had drieduizend jaar geleden trouwens ook al te maken met vijanden die leugens verspreidden. In Psalm 64 lees je daarover: “Ze scherpen hun tong als een mes, ze richten hun pijl, een giftig woord, uit verborgen hoeken schieten ze op een onschuldige, ze schieten onverhoeds, voor niemand bang. Ze wapenen zich met kwade woorden, overwegen het zetten van een val, en zeggen: ‘Wie zou het zien?’ Ze zinnen op misdaden en denken: ‘We lijken onschuldig, zo verborgen is ons plan. – Diep als een afgrond is het hart van de mens.’ Dan schiet God Zijn pijl op hen af, onverhoeds worden ze zwaar verwond, hun eigen tong heeft hen ten val gebracht, wie hen ziet, schudt verbijsterd het hoofd.”

  Ieder land krijgt de regering die het verdient, wordt vaak gezegd. Arm België, arm Nederland!

  Like

 3. De papagaaien van Europa en hun erkenning van “Palestina”.

  Goedkope propaganda want ze weten dat het sowieso allemaal gebakken lucht is!

  Maar het is de trend en een trend moet gevolgd worden want zelfstandig en onafhankelijk denken is iets uit een ver verleden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.