Maak kennis met de helden van Operation Protective Edge +video


FIDF: Heroes of Protective Edge

Deze verbazingwekkende en inspirerende beelden, bestemd voor de Vrienden van de Israëli Defense Forces (FIDF) over de recente contra-terreur Operation Protective Edge werden op 22 november 2014 op YouTube online gebracht door Dan Kaznelson. In het videoverslag komen verschillende soldaten aan het woord, zowel mannen als vrouwen, die verhalen over de voorbije strijd tegen de terreur van Hamas en Co.

Dit videoverslag geeft een andere kijk en informatie over de oorlog tegen Hamas in Gaza en weerlegt de valse beweringen in het anti-Israël kamp die zelden [betrowubare] informatie verstrekte omtrent de feiten en enkel het narratief van Hamas en van de Palestijnse Autoriteit verwoordde.

In de video kunnen we zien hoe het leven was in Israël onder het constante spervuur van raketten en mortiergranaten vanuit de Gazastrook, willekeurig gericht op de burgerbevolking van Israël. We krijgen ook de terroristentunnels te zien die dagverblijven en scholen viseerden in Israël en die oorspronkelijk deel uitmaakten van een aanvalsplan om een op 9/11 lijkende aanslag uit te voeren tijdens het Joodse Nieuwjaar (Rosjhasjana).

door Brabosh.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.