Help de strijd tegen het antisemitisme met de Dry Bones Cartoon

dry-campaignIsraël’s beroemdste cartoonist Dry Bones, alias van Yaakov Kirschen, is enkele weken geleden een nieuwe campagne begonnen om te kampen tegen het opzettelijk herschrijven van de geschiedenis en de verspreiding van het antisemitisme.

Kirschen tekent zijn cartoons reeds meer dan 40 jaar en ze verschijnen nog steeds in The New York Times, Time Magazine, Los Angeles Times, The Wall Street Journal en in vele andere vooraanstaande kranten.

Ik ben al jaren een stevige fan van de Dry Bones cartoons en ook op deze blog worden ze veel gebruikt. Ik heb dan ook geen seconde geaarzeld om zijn campagne te steunen door het lidmaatschap aan te vragen en zoals u hieronder kan zien, heb ik hedenochtend mijn lidkaart toegezonden gekregen. 😉

De campagne loopt nog steeds verder op:

http://drybones.com
facebook.com/drybonescartoon
twitter.com/drybonescartoon

dry-member3

Een gedachte over “Help de strijd tegen het antisemitisme met de Dry Bones Cartoon

Reacties zijn gesloten.