Help de strijd tegen het antisemitisme met de Dry Bones Cartoon

dry-campaignIsraël’s beroemdste cartoonist Dry Bones, alias van Yaakov Kirschen, is enkele weken geleden een nieuwe campagne begonnen om te kampen tegen het opzettelijk herschrijven van de geschiedenis en de verspreiding van het antisemitisme.

Kirschen tekent zijn cartoons reeds meer dan 40 jaar en ze verschijnen nog steeds in The New York Times, Time Magazine, Los Angeles Times, The Wall Street Journal en in vele andere vooraanstaande kranten.

Ik ben al jaren een stevige fan van de Dry Bones cartoons en ook op deze blog worden ze veel gebruikt. Ik heb dan ook geen seconde geaarzeld om zijn campagne te steunen door het lidmaatschap aan te vragen en zoals u hieronder kan zien, heb ik hedenochtend mijn lidkaart toegezonden gekregen. 😉

De campagne loopt nog steeds verder op:

http://drybones.com
facebook.com/drybonescartoon
twitter.com/drybonescartoon

dry-member3

Een gedachte over “Help de strijd tegen het antisemitisme met de Dry Bones Cartoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.