Kijk hoe de Netanjahoe’s hun zoon naar het IDF zenden +video


The Netanyahus Send Their Boy To The IDF

Op maandag 1 december 2014 hebben premier Benjamin Netanjahoe en echtgenote Sarah hun jongste zoon Avner Netanjahoe aangemeld bij het Israëlische Leger (IDF/Tsahal) in het inschrijvingskantoor Ammunition Hill in Jeruzalem. Avner gaat voor drie jaar onder de wapens en volgt een opleiding als gevechtssoldaat in het Field Intelligence Corps van het IDF.

Net zoals alle ouders waren ook de Netanjahoe’s behoorlijk nerveus en aangedaan wanneer hun zoon onder de wapens gaat. “Wij zijn vervuld van trots en natuurlijke bezorgdheid net zoals ieder ander gezin in Israël – wij zijn niet anders,” zei de premier.

Een gedachte over “Kijk hoe de Netanjahoe’s hun zoon naar het IDF zenden +video

  1. Israel heeft grote en blijvende veiligheid nodig om zich te beschermen met onderdanen die daar proberen borg voor te staan . Ik wens Netanjahoe `s zoon een mooie tijd toe.
    Ook Letland heeft een grote blijvende veiligheid nodig om de bevolking te beschermen. Bij een gedeelde bevolking is extra hulp bitter nodig van de Navo landen. De dreiging van de buur Rusland is groot. Meer zichtbare soldatenen materieel op straat zal het gevoel mbt veiligheid verbeteren. Letland heeft nu werkelijk een vijand,Het begint bij schenden van wateren en luchtruim en vanbuitenaf bewerken van bevolkingsgroepen en een klimaat te scheppen om over grenzen te kunnen gaan.Ook hier is aandacht van de politiek nodig
    vr groet a.h. j. Beumers

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.