Over het misplaatste superioriteitsgevoel van moslims [JMB]

rotskoepel3

“De vergeldingsaanvallen hadden als doel de Arabieren zichzelf psychologisch als verliezer te doen beschouwen. Door ze keer op keer te verslaan en door ze zo overtuigend te verslaan zouden zij de overtuiging ontwikkelen dat ze nooit kunnen winnen. (..)

sharon4aOns doel moest zijn het Arabische verlangen tot strijd te neutraliseren, hun wil tot vechten te vernietigen. Dát, en niet de vergelding op zich, was het doel van de acties van de para’s. Een doel waarvan ik wist dat het een lange tijd zou kosten om te bereiken.”

[Ariel Sharon, terugkijkend op de periode 1954-1956 toen hij commandant was van een elite-eenheid bij de paracommando’s van het IDF in het boek Warrior van 1989 pag. 120]

Over het misplaatste superioriteitsgevoel van moslims
In het grootste plagiaat van de Bijbel, staat in soera 4:140: Ten aanzien van de ongelovigen: “Zit niet samen met hen neer”.

De profeet spoort gelovigen aan tot de strijd. “Indien er onder u twintig zijn die stand houden, zullen zij er tweehonderd overwinnen en indien er honderd van u zijn, zullen zij er duizend overwinnen van de ongelovigen, immers zij zijn lieden die geen inzicht hebben”. (soera 4:140)

“Onze dienaren zijn het die tot overwinning geholpen zullen worden, en Onze legerscharen zullen waarlijk de overwinnenden zijn”. (soera 37, 172-173)

Wat de praktijk heeft bewezen
Niet alleen tijdens de zesdaagse oorlog in 1967, maar bij alle andere oorlogen sinds 1948, werden de verenigde moslimlanden, ondanks hun overmacht en de modernste Russische wapens, steeds jammerlijk verslagen door een landje als Israël, dat nog vocht met wapens uit de jaren 40’ en 50’. En daarbij toch zo sterk bleek te zijn, dat binnen een week de Arabische coalitie verslagen was en de hele Sinaï woestijn veroverd werd.

Lieden zonder inzicht?
Israël is veel kleiner dan Nederland. Er wonen maar 7 miljoen Israëliërs, van wie amper 5 miljoen Joods is. Het nietige landje is bovendien omringd door gigantische Arabische staten, zoals onder meer Jordanië, Syrië, Libanon, Saudie-Arabië, Egypte, Algerije, Marokko enz. Maar dat superkleine Israël bevat meer intellect dan al die grote Arabische staten bij elkaar.

Zo is meer dan 33% van alle Nobelprijzen door Joodse wetenschappers en literatoren gewonnen. Om er enkele te noemen: Karl Landsteiner, de ontdekker van de menselijke bloedgroepen (waardoor bloedtransfusies mogelijk werden), Niels Bohr, de befaamde kernfysicus, en Boris Pasternak, de beroemde Russische schrijver.

De wereld telde anno 2013 1,2 miljard moslims. Dat is bijna 100 maal zoveel als het aantal Joden (13 miljoen) In de laatste 100 jaar ontvingen, van die 1,2 miljard moslims, slechts 8 Arabieren een Nobelprijs, waaronder terrorist Yasser Arafat.

De monsterruil van 1027 ‘Elitesoldaten’ tegen 1 Israëlische soldaat
In 2011 werd een akkoord met Hamas gesloten over de vrijlating van de al 51/2 jaar lang gegijzelde Israëlische soldaat Gilad Shalit. De buitensporige eis was vrijlating van 1027 terroristen. Of dit verstandig is geweest, is zeer de vraag, maar het gaat hier nu even om de scheve verhouding. Die verhouding is echter veelzeggend, want die éne Jood, blijkt in de praktijk namelijk 1027 terroristen waard te zijn.

Onder de Palestijnen staan deze terroristen hoog aangeschreven en daarom worden ze als helden vereerd. Dat er dus zelfs van die ‘hoogaangeschrevenen’ nog 1027 in één Jood passen, heeft ons toch wel iets te zeggen over de waarde van het volk der Joden.

De Joden zouden, gezien het bovenstaande, dus met recht een superioriteitsgevoel kunnen hebben, maar ze hebben dit niet. Ze hadden tijdens de laatste Gaza-oorlog in 2014 Hamas gemakkelijk kunnen vernietigen, maar hebben dit niet gedaan. Als volk staat hun ethiek dan ook ver boven de achterlijke doods- en moordcultuur van Hamas en consorten.

Israël maar een minilandje
Verhoudingsgewijs is het grondgebied van Israël maar 0,5% ten opzichte van de moslimlanden met hun 15 miljoen km2, maar zelfs dat kleine stukje grond wordt de Joden nog niet gegund. Ons kleine Nederland is 41. 543 km2 ‘groot’, Israël beslaat slechts 22. 073 km2 en daar wil dat door de EU gesubsidieerde geboefte nu eerst de helft, en daarna de rest hebben.

Kennelijk moeten al die voorstanders van verdeling van Israël eerst maar eens een les geografie gaan volgen voor ze hun mond nog eens open doen.

door JMB op 27-11-2014

Een gedachte over “Over het misplaatste superioriteitsgevoel van moslims [JMB]

  1. Misschien is ons eigen superioriteitsgevoel terecht, maar heus, antisemieten gaan daardoor niet anders denken. ‘Daar zijn die opscheppers weer, die moeten nodig een kopje kleiner gemaakt worden’. Die laten zich niet door cijfers en stellingen en wetenschappelijke feiten overtuigen… integendeel, daar worden ze kwaad over. In het allerbeste geval zeggen ze: Ja, die Joden hebben misschien een cultuur van leren (lernen), ‘wij’ hebben een cultuur van vechten, kijken wie de sterkste is. En dit is niet overdreven geschreven. Ik hoor het….

    Kaatje van Beek

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.