Winnares Miss World Moslima 2014 vanaf het podium: ‘Bevrijdt Palestina! Allah Akhbar!’

fatma2De badpakken parade van deze Islamitische schoonheidswedstijd “Miss Moslima 2014” was iets zediger opgevat dan we gewoon zijn van schoonheidswedstrijden. Dit lijkt me meer een wedstrijd te zijn geweest voor couturiers en producenten van lipstick gloss en eyeshadow. Onder de deelneemsters zouden ook mannen hebben meegedaan. Onder die berg kleurige textiel valt dat moeilijk na te gaan šŸ˜‰

De 25-jarige Tunesische Fatma Ben Guefreche heeft op vrijdag 21 november – nĆ  het traditionele vrijdaggebed – de internationale schoonheidswedstrijd gewonnen en werd gekroond tot “Miss World Moslima 2014”. Het was meteen duidelijk dat deze beautycontest zich had laten inspireren door het befaamde Cirque du Soleil en naar het schijnt hebben de meeste deelneemsters reeds een contract met de Canadezen op zak. Die zien we zeker nog terug! šŸ™‚

conchita-wurstDe Oostenrijkse Conchita Wurst, alias van Thomas Neuwirth, winnares Miss World Moslima 2013 Eurosongfestival 2014, zag dat het goed was…

Fatma, een computerexperte, kon 17 mededingsters verslaan in de badpakkendefilƩ waarbij vooral veel textiel werd opgemerkt en weinig bloot. Hoewel een mooie neus, ogen en mond toch ook wel wat charma heeft. Het overige moeten we er dan maar bij fantaseren. Echter, tijdens haar overwinningsspeech heeft ze imho toch een en ander flink verknald.

Wellicht op instructie van Ban Ki-moon, Federica Mogherini, Barack Obama en de rest van het zootje internationale leidinggevende Israƫlbashers, schreeuwde ze vanaf het podium met bloeddoorlopen betraande ogen de magische woorden uit waar iedereen in de zaal op zat te wachten en waarmee tegenwoordig elke samenkomst in de moslimwereld wordt afgesloten:

“Dat de almachtige Allah mij mag helpen in deze missie, en bevrijdt Palestina, asjeblieft, asjeblieft, bevrijdt Palestina en het Syrische volk!”

Dat ‘bevrijdt Palestina‘ zal wel gericht zijn geweest tegen Hamas in Gaza en de PFLP-GC in Jeruzalem, die daar een week geleden met een hakmes enkele vrome biddende rabbijnen in een synagoge in mootjes hakten. En die kreet ‘bevrijdt het Syrische volk” zal wellicht bedoeld zijn om die aardige jongens van Islamitische Staat (IS/ISIS) een riem onder het hart te steken, met de klemtoon nadrukkelijk gelegd op “steken”…

Ziezo, dat weten dan ook weeral. Eind goed al goed. šŸ˜¦

burkaabMiss Moslima verkiezingen in Islamitische Staat (IS/ISIS)

door Brabosh.com

2 gedachtes over “Winnares Miss World Moslima 2014 vanaf het podium: ‘Bevrijdt Palestina! Allah Akhbar!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.