Jeruzalemaanslag: Palestijnen vieren uitbundig viervoudige Jodenmoord [in beeld]

feest01Telkens Joden worden vermoord worden door de Palestijnen koekjes en snoepgoed uitgedeeld in de straten, wijken en steden van de Palestijnse gebieden om deze ‘heuglijke gebeurtenis’ te vieren…

Terwijl Israël en het Joodse volk in diepe rouw verkeren na de verschrikkelijke terreuraanslag op dinsdagochtend in een synagoge in Jeruzalem, reageerden vele Palestijnen bijzonder uitgelaten op de massacre.

Macabere tonelen speelden zich af in de Palestijnse gebieden met inbegrip van Gaza, Bethlehem en in delen van Jeruzalem, waar de Palestijnen massaal de straat opkwamen om de moord op vier rabijnen en een IDF-soldaat uitbundig te vieren.

Zoals u op de plaatjes boven en onder zelf kan vaststellen, werd de dood van de ‘helden’ en ‘martelaren’, de neven Ghassan en Uday Abu Jammal die de moorden op hun geweten hebben, uitbundig herdacht. Palestijnen, zwaaiend met PLO-vlaggen, messen, dolken en bijlen, deelden snoepgoed uit in de straten van Gaza, Bethlehem en Jeruzalem.

De solidariteit onder alle Palestijnen is steeds groot en unaniem telkens dat er Joden worden vermoord. De beelden spreken verder voor zich. De foto’s zijn van de Palestijnse fotograaf Abed Rahim Khatib voor Flash 90

feest02

Gisteren schreef ik hier dat een kwart van de Palestijnen sympathiseert met het geweld dat de koppensnellers van de terreurgroep Islamitische Staat (IS/ISIS) aan de dag leggen en zo te zien op dit plaatje lijken de Palestijnen klaar om onmiddelijk hun bloedig pad te volgen, gewapend met messen en bijlen. Op de achtergrond een plaatje van de twee ‘helden’ en ‘martelaars’ van de PFLP die vier rabijnen en een IDF-soldaat vermoordden.

feest03

Messen, bijlen en revolvers, het antwoord van ‘Palestina’ op de tweestatenoplossing volgens de gewone Palestijnse man of vrouw in de straat.

feest04

feest05
feest06
feest07

door Brabosh.com

6 gedachtes over “Jeruzalemaanslag: Palestijnen vieren uitbundig viervoudige Jodenmoord [in beeld]

 1. Dat christelijke pacifisme is best een mooi ideaal maar als je met dolle honden te maken hebt die je alleen maar willen doden wordt dat een realiteit die je moeilijk naast je neer kunt leggen.Persoonlijk zou ik gaan voor het afmaken van die honden.Uit principe of uit overleving dat maakt niet veel uit.

  Like

 2. De wereld kent vele problemen dat vraagt om oplossingen.Het grootste wereldse probleem is de mensheid zelfe welke op deze wereld leven. Het probleem is ontstaan door verwijtbaar gedrag, overlevings drang en hebsucht. Niet nadenkend hoe te handelen over dagelijkse dingen en in sleurgevoel het over je heen wilt hebben. Een frisse ,toonzettende en nieuwe aanpak is vereist over alles wat gaat wat met geweld te maken zal hebben. Ouders leren kinderen niet voldoende meer elkander lief te hebben. Letwel dat:een groot deel van de mensheid tegenwoordig de geboden van de Kerk ,naast zich neer leggen. Zelf voor God wil spelen en het duivelse Kwaad gaat aanbidden en goedpraten.Het vieren en met vol trots tonen van de Moorden,brengt de wereld tot Razernij .Vele culturen met heersende dictaturen zijn al zo ziek., dat ,,Oog om Oog en Tand om Tand,, gerechtvaardigd is
  .

  Like

 3. De reactie van Obama op tv gezien.
  Met een uitgestreken judassmoel stond hij te vertellen dat de overgrote meerderheid van de Palestijnen deze slachtpartij ook afkeurt.
  De beelden hierboven bevestigen zijn gelijk.
  Toch?

  Like

 4. Voor elke vermoorde jood duizend Arabische criminelen, activisten, moordenaars, propagandisten over de Jordaan schoppen! Persoonlijk vind ik Israël nog steeds veel te soft naar die schoften. Als ze in ’67 dat kitschding, die imperialistische Haram en al Aqsa hadden opgeblazen was er geen Arabische hond die er nog naar zou kraaien tegenwoordig. Het zou zo moeten zijn dat geen enkele Palestijn zelfs maar het idee krijgt om een jood te doden. Met hun weerzinwekkende sjahid en doodcultus zie ik dat niet gebeuren; ergo deportatie is en blijft de enige oplossing.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.