Koning van Zweden feliciteert ‘Palestina’ op hun nationale onafhankelijkheidsdag

king-sweden2Sundvall, Zweden, 15 augustus 2013. Koning Carl Gustaaf en zijn vrouw koningin Sylvia van Zweden poseren met hun Arafatsjaaltje voor de camera’s. Ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van hun regeringschap waren ze even in de buurt van Sundvall waar ze van een Irakese migrant handgemaakte keffiyehs kregen als dank voor het hem gunnen van een nieuwe start in Zweden. [bron]

De Zweden lijken onverminderd door te zetten met de diabolisering van de Joodse staat en Israël constant te willen schofferen. Na de officiële erkening van ‘Palestina’ op 30 oktober 2014 als eerste Europees land van de EU, deed de pro-Palestijnse koning van Zweden er enkele dagen geleden nog een flinke schep bovenop.

guustKoning Guust Flater schopt de Palestijnse luchtballon een eindje omhoog

Koning Guust Flater Carl XVI Gustaaf van Zweden schreef op 15 november 2014 een brief aan PA-president Mahmoud Abbas waarin hij de Palestijnse Staat feliciteerde op hun nationale onafhankelijkheidsdag. Het was voor het eerst dat een Europese monarch de Palestijnse onafhankelijkheidsverklaring uit 1988 ophemelde.

Op 15 november 1988 riep terroristenleider Yasser Arafat 15 november uit als de dag van de onafhankelijkheid van Palestina in de Palestijnse gebieden voorbij de Groene Lijn met inbegrip van Jeruzalem; dat wil zeggen op het grondgebied van Israël. Die onafhankelijkheidsverklaring werd uiteraard verworpen door Israël vooral omdat de Palestijnen niet eens een vredesakkoord hebben ondertekend met Israël en dus ook de grenzen niet werden vastgelegd.

Intussen werd het Palestijnse luchtkasteel van het ‘uitgevonden volk zonder land’ reeds door 135 landen erkend. In 2012 verwierf de “Staat Palestina” de status van waarnemend niet-lidstaat aan de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

door Brabosh.com
letter2

Een gedachte over “Koning van Zweden feliciteert ‘Palestina’ op hun nationale onafhankelijkheidsdag

  1. Off topic, er is een 84 mm granaatwerper genaamd Karl Gustav. In het leger onvermijdelijk met bijnaam Kale Kut staaf. Die naam gaat ook op voor dat abjecte geval wat zijn eigen land al zelfmoord heeft laten plegen door massa immigratie. Ach over 50 jaar wordt hij of een eventuele nakomeling onthoofd tijdens de burgeroorlog tussen blank en moslim Zweden.

    Like

Reacties zijn gesloten.