Ziekelijk: Universiteit reikt ere-plaquette uit aan familieleden van Palestijnse babykiller

ziekelijkIsrael News Feed op 16 nov. ’14: SICKENING: Palestinian university honors family members of terrorist who killed 3 month old baby in Jerusalem attack.

Ziekelijk: Palestijnse Universiteit Al Quds reikt ere-plaquettes uit aan de famililieden van de Palestijnse terrorist die een 3-maanden oude baby vermoordde tijdens de tereuraanslag in Jeruzalem. Zoals bekend werd Israël op 22 oktober ’14 opgeschrikt door een wrede terreuraanslag waarbij een baby van 3 maanden werd gedood en acht anderen licht tot zwaargewond werden. Een tweede slacchtoffer zal later bezwijken aan haar verwondingen. Echet voor de baby, Chaye Zisel Braun, kwam alle hulp te laat. Het kindje werd nog dezelfde dag begraven.

“Dit is het natuurlijke antwoord op de misdaden van de bezetting en invasie van ons land door de Joden,” verklaarde Hamaswoordvoerder Hossam Badran even later na de aanslag.

Terwijl de meeste Al-Fatah gezinde media, met inbegrip van van de persdienst van de Palestijnse Autoriteit, in het Engels de terreuraanslag in Jeruzalem betreuren waarbij een 3-maanden oude baby werd gedood, en het drama simpelweg afdoen als een dom verkeersongeval, circuleert in het Arabisch wel een heel ander verhaal. De officiële Palestijnse versie luidt dat de Hamasadept in kwestie de controle over het stuur zou hebben verloren en per ongeluk ingereden zijn op de wachtenden tramreizigers.

Echter, op de officiële Facebookpagina van Al Fatah, de politieke factie die wordt voorgezeten door PA-president Mahmoud Abbas wordt deze babykiller openlijk opgehemeld en vereerd. Op hun pagina publiceerde Al Fatah een poster waarop de terrorist wordt voorgesteld als een martelaar. De begeleidende Arabische tekst zegt volgens NRG: “De martelaar en held Abd al-Rahman al-Shaloudi heeft een heilige daad uitgevoerd door de kolonisten in bezet Jeruzalem omver te rijden.”

braun

door Brabosh.com