Pallywood doet het weer: ‘Israël houdt honderden Palestijnse kinderen vast in kooien’

prison-kids03

Hierboven een plaatje dat weer in sneltreinvaart circuleert in de sociale media van Palestijnse kinderen die zitten opgesloten in Israëlische gevangenissen. Begeleid door commentaren zoals: “Israël, de enige democratie in het Midden-Oosten stopt Palestijnse kinderen weg in kooien…. Denk daaraan…”

Volgens Palestijnse bronnen...Slechts één probleem met dit plaatje: het is compleet NEP. We hebben ons weer in de luren laten leggen door Pallywood, de Palestijnse propagandamachine die onophoudelijk halve waarheden en hele leugens produceert en alles brengt behalve de waarheid. Soms denk ik wel eens dat liegen en bedriegen de Palestijnen in het bloed zit. Maar ik kan me vergissen… 😦

Hieronder het oorspronkelijke plaatje met daaronder de context.

Mijn advies: alle beelden en artikelen omtrent Gaza, de Westbank en de Palestijnen met de nodige reserve beschouwen. Indien bronnen, namen, locaties en data ontbreken, regelrecht in de prullenmand keilen, want 9 op de 10 dat u weer belogen en bedrogen bent.

door Brabosh.com

prison-kids02
Los Angeles Times foto: “Palestijnse kinderen wachten op voedselbedeling, geschonken door de islamitische Waqf in een soepkeuken in Hebron op de Westbank tijdens de Ramadan maand op 18 augustus 2010.” (foto EPA/ABED AL HASHLAMOUN) [bron]

Een gedachte over “Pallywood doet het weer: ‘Israël houdt honderden Palestijnse kinderen vast in kooien’

  1. Mohamed is begonnen met smerige leugens, en deze hersenloze individuen gaan er mee door om de wereld te bestoken.
    En de hersenloze wereld geloofd klakkeloos wat er gelogen wordt.

    Like

Reacties zijn gesloten.