Er is nog hoop voor Nederland: gematigde moslims beginnen vreedzame Jihad in A’dam

olifant
Het Westen, met de tranerige empathische Nederlanders op kop, gaat samen met ‘gematigde’ moslims (beslist een uitstervende sapiens soort) vastberaden de vreedzame Jihad strijd aan tegen de olifant in het salon, dwz. de manifestatie van de radicale Islam in eigen land. Die olifant blijft intussen maar wild van zich afschoppen en politiek-correcte Nederlandse ezels en andere baardige idioten vliegen nog steeds alle kanten op. Maar er wordt beterschap beloofd.

Van die olifant in het salon beweren diezelfde ‘gematigde’ moslims heftig hoofdschuddend: “Dat is Islam niet”. Iemand is hier blijkbaar van zijn paard gedonderd. Heb ik iets gemist? Hoe komt het dan dat ik me bij deze mededeling toch ongemakkelijk blijf voelen? Ah, het zal wel weer een opstoot van vermeende islamofobie zijn die ik nog niet bij mezelf heb kunnen localiseren maar die mij wel deskundig door ‘gematigde’ moslims en hun bende linkse nitwits, notoire antisemieten en andere Israëlbashers, wordt toegeschreven.

Geen Stijl plaatste gisteren een amusante commentaar bij het bericht uit de Amsterdamse krant Het Parool waarin ‘gematigde’ moslims aankondigen dat zij een vreedzame Jihad opstarten om moslims ervan te weerhouden zich te radicaliseren. Aldus willen zij verhinderen dat zij hun buurman- of vrouw in het holst van de nacht het hoofd afsnijden of een oudje of een baby onder de trein schoppen. Tegen begin 2015 zou een website actief worden waarin twijfelende moslims hun vragen kunnen afvuren over wat Jihad nu werkelijk inhoudt. Is het nou “oorlog” of is het “streven”? Wat was er eerst: de kip of het ei?

Ik mag u zeker niet de reactie van Geen Stijl onthouden op dit lovenswaardige initiatief:

HOERA! Einde aan gewelddadige jihad in Amsterdam

rebellen3Nou, dat is goed nieuws. Na de sierlijke genitale verminking, de ludieke onthoofding, de kindvriendelijke besnijdenis, de tedere kopschoppartij, de kameraadschappelijke juweliersoverval, de liefdevolle verkrachting, de vrolijke genocide, de gezellige massa-executie, de joyeuze eerwraakmoord, de fijnstofloze zelfmoordactie, de luchtige liquidatiegolf, de zachtzinnige steniging, de olijke omaatjesberoving, de hartverwarmende bomaanslag, de prettige portiekmishandeling, de feestelijke vrouwenhandel, de pacifistische potenramsessie en de genuanceerde NOS-uitzending is er nu ook de vreedzame jihad. Yups. Het staat er echt. Amsterdamse imams beginnen een vreedzame jihad.

We pakken huisarabist Hans Jansen maar weer eens bij. Beste meneer Hans, Wat is ook alweer jihad? Antwoord:

“Het probleem met jihad is dat de islam en de sharia leren dat de plicht tot jihad eeuwig blijft bestaan, maar dat er geen helder plan is over wat je moet doen als de jihad even stil is gevallen. Wel, dan moet je de sharia toepassen, luidt het vrome antwoord – maar die sharia schrijft jihad voor, dus de motor van de jihad blijft draaien, alles begint opnieuw, maar nu met nieuwe slachtoffers.”

Uit mijn column van begin 2014.

door Brabosh.com

met dank aan E.J. Bron en M.P. voor de hint en Arutz Sheva voor de vele leuke cartoons van de Israëlische tekenaar Ronny Gordon.

Een gedachte over “Er is nog hoop voor Nederland: gematigde moslims beginnen vreedzame Jihad in A’dam

  1. Jihad is liefde & Islam is vrede!

    “Wanneer krijgen jullie domme, ongelovige westerlingen dat nu eindelijk eens in jullie hersenen geplaatst? Wanneer de Joodse Zionisten honden de boel hebben overgenomen”?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.