Logo’s van VN-scholen in Palestijnse gebieden vegen Israël van de kaart [deel 1]

Allah is Groot maar UNRWA is GroterAllah is Groot maar UNRWA is Groter

De UNRWA, de bijzondere hulporganisatie van de Verenigde Naties die exclusief wordt voorbehouden aan Palestijnse vluchtelingen en meer bepaald al hun nakomelingen van 1948 tot in der eeuwigheid, staat onder de volledige controle van de in Gaza gebaseerde terreurgroepen Hamas en de Islamitische Jihad (PIJ). Dat onthulde onlangs een rapport van de Center For Near East Policy Research (CFNEPR).

Unrwa beheert en subsidieert ook al de scholen in de Gazastrook waar zo’n kwart miljoen Palestijnse kinderen les volgen op kosten van de internationale gemeenschap. Dat de Gazaanse terreurgroepen hun kinderen voorbereiden op de gewapende Jihad in hun eeuwigdurende strijd om de vernietiging van Israël, is een open deur intrappen. Het staat tenslotte allemaal tot in de details beschreven in het Handvest van Hamas uit 1988.

En voor wie nog moest twijfelen aan de werkelijke intenties van de Palestijnen en hun vermeende vredeswil, moet maar eens de logo’s van hun scholen van dichtbij bekijken. Opvallend is telkens tonen van een kaart van Palestina waarop Israël volkomen is verdwenen. De palmen van het UNRWA symbool en de Verenigde Naties zijn mooi ingewerkt in de logo’s. Soms met een plaatje van de Rotskoepel erbij.

De boodschap is duidelijk: de Verenigde Naties subsidieren het Palestijnse onderwijs met inbegrip van de genocidale intenties en de gewapende strijd tegen Israël. Voor de Arabieren van Gaza zijn de Verenigde Naties een zoveelste instrument en een feitelijke Westerse geldkoe waaruit onophoudelijk miljoenen euros en dollars stromen om de Palestijnse kinderen voor te bereiden op de strijd tegen Israël totdat de Joodse staat vervangen is door een Palestijnse. “Als je ze maar jong genoeg klaarstoomt, heb je ze voor altijd in je macht,” luidt het devies.

Hieronder het logo van de UNRWA Nuseirat Preparatory School A voor jongens in Gaza. Een handige kleurige mix van het VN-logo en een vlag van ‘Palestina waar Israël, tenslotte toch een VN-lidstaat- compleet wordt weggevaagd:

VN-01

Een variant is het logo van  de Bureij Preparatory School voor jongens. De VN-palmen onderaan wissen Israël in het midden van de kaart :

vn-02

Hetzelfde genocidale thema in dit logo waarin het bestaan van Israël wordt ontkend:

vn-03

Deze variant op hetzelfde genocidale thema lijkt het logo van een middelbare school te zijn waarin het bestaan van Israël wordt ontkend:

 

vn-04

Hier nog eentje van de Rimal Boys Prep A school in Gaza:

vn-05

En nog een ander genocidaal logo dit van de Jabalya Boys Prep C:

vn-06

Schokkend? Niks nieuws onder de zon. Dit is blijkbaar het officiële standpunt van de UNRWA, een dochteronderneming van de Verenigde Naties, met name dat Israël niet bestaat. Het is dan ook slechts een kleine stap om de Palestijnse kinderen te helpen het genocidale plan van ‘Palestina’ door bv. Israël te bestoken met raketten en mortiergranaten. Tijdens het recente conflict bleek dat ten minste drie UNRWA scholen werden gebruikt als opslagplaats voor qassamraketten.

Zouden de Europese donoren dit allemaal weten? Het zou toch moeten. Als zelfs een eenvoudige blogger  zoals Brabosh.com daar met enkele toetsaanslagen kan achter komen, waarom dan niet de grote machineriën en naties die Palestina via de UNRWA maandelijks bedruipen met vele miljoenen dollars? Of zit er dan toch meer achter?

Dit is een zoveelste bewijs dat de UNRWA niet de principes onderschrijft van de Verenigde Naties en dat dit instituut een massieve geldverslindende machine is die zich helemaal niet inzet voor de vrede maar voor de haat, geweld en moord.

door Brabosh.com

2 gedachtes over “Logo’s van VN-scholen in Palestijnse gebieden vegen Israël van de kaart [deel 1]

  1. Zouden Europese donoren dit weten? Ja!
    Zijn ze het er mee eens? Ja!

    Anders is het obsessieve gedrag/gedram van Europa t.a.v. een “Palestijnse Staat” niet te verklaren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.