Netanjahoe antwoordt op ‘chickenshit’ van Amerikaans regeringsambtenaar +video


Netanyahu Responds To Chickensh*t Attack

chickenshit‘Bibi’ Netanjahoe repliceert op de uitspraak van een ambtenaar van Obama’s kabinet die zich enkele dagen geleden nogal grof uitliet over Israël’s premier en over hem zei “The thing about Bibi is, he’s a chickenshit (= een laffe hond, een enorme lafbek enz.).

Een veel voorkomende kwaal bij niet-Joden om maar meteen te beginnen schelden als ze gewaar worden dat ze geen gelijk hebben of betrapt werden op pure Jodenhaat of Israëlhaat. Daar is geen kruid tegen gewassen. Tenzij misschien lobotomie of platleggen met een overdosis Zypadhera. Dat helpt prima tegen psychose, schizofrenie, manie en andere ziekten van de geest. 😦

Hebreeuws gesproken maar Engels ondertiteld.

Meer hierover op Brabosh.com hier lezen.

3 gedachtes over “Netanjahoe antwoordt op ‘chickenshit’ van Amerikaans regeringsambtenaar +video

  1. Niemand in het Israelische cabinet zou zich een zo laag bij de grondse opmerking veroorloven tegen welke regeringsleider dan ook…..zelfs niet tegen die van Iran.

    Het antwoord van Netanyahu bewijst maar weer eens zijn beschaving & klasse tegenover het gemis aan deze van deze US regering, die het niet eens nodig vond om zich voor dit beschamende gedrag te verontschuldigen…..zelfs als ze het menen..

    Like

  2. Hoelang zit Obama nog in the oval office?Hoop op een nieuwe president{e}Een echte vriend van Israel.

    Like

Reacties zijn gesloten.