‘Het is allemaal de schuld van de Joden’; een documentaire over islamitisch antisemitisme +video


Blaming the Jews A documentary on Muslim Anti Semitism

Een verhelderende documentaire van David Aaronovitch over de groei van het islamitisch antisemitisme. In het begin krijgen we een interview met een jong meisje te zien, de 3 ½ jarige [!] Basmallah, uitgezonden in het Moslim Vrouwen Magazine op 7 mei 2002 op Iqraa TV. Basmallah vertelt hier dat ze de Joden haat. Op de vraag waarom antwoordt ze: “Omdat het apen en varkens zijn.”

Wat verder verklaart de 21-jarige Al Qassam Brigadist (Hamas), de zelfmoordterrorist Mahmoud Mamash: “Ik maak van mijn lichaam een bom die de lichamen van de Zionisten uiteen zal rijten, de zonen van apen en varkens.”

De kleine moslim antisemiet was groot geworden… 😦

“Het Joodse volk weet maar al te goed dat vooraleer een natie wordt aangevallen met wapens en raketten, het eerst wordt aangevallen met woorden van haat; Hamas heeft Israël aangevallen met beide,” zei Israel’s ambassadeur aan de Verenigde Naties, Ron Prosor, 22 oktober 2014 aan de Veiligheidsraad in New York over de aanslag waarbij deze week een 3-maanden oud Joods meisje werd vermoord door een Hamaslid.

door Brabosh.com

Een gedachte over “‘Het is allemaal de schuld van de Joden’; een documentaire over islamitisch antisemitisme +video

Reacties zijn gesloten.